Anasayfa > Oyun Haberleri > Gaming Klavye Önerisi, Fiyat Performans Mekanik Klavyeler

Gaming Klavye Önerisi, Fiyat Performans Mekanik Klavyeler

Bu yazımızla bir seriyi de başlatmış bulunuyoruz, gaming klavye önerisi yapacağımız yazımızda fiyat performans ürünlerine yer vereceğiz.

Ürün öneri içeriklerimizle ilgili öncelikle şunu belirtelim. Bu yazı serisine, okurlarımızın alışveriş güvenliklerini koruyabilmek için herhangi bir sponsor almamaya karar verdik. Ayrıca bahsi geçen ürünler dışında da alım yapmak isteyenler için aşağıya bıraktığımız videoyu mutlaka izlemenizi tavsiye ederiz.

Ayrıca, bu listede bulunan ürünlerde fiyatlarının karşılığını veren donanımlara yer vermeye çalıştık. Dolayısıyla listede yer alan üç üründen en pahalısının de fiyat performans ürünler olduklarını hatırlatalım. Listede üç ürüne yer vereceğiz ve bunları pahalı olandan ucuz olana doğru sıralayacağız. Siz de bütçenize göre alım yapabilirsiniz. Ürünler arasında fiyatlarını da göz önünde bulundurursanız malzeme kalitesi gibi farkların bulunabileceğini düşünebilirsiniz.

Fiyat Performans Ne Demek?

Logitech G G512 GX – Mekanik Gaming Klavye Önerisi

Listemizde ondan daha çok satan ve bilinen bir klavye yok. Oldukça kaliteli malzeme kalitesiyle iştahlandıran bu klavyeyi aldığınızda aynı zamanda Logitech markasının güvencesini de üzerine almış oluyorsunuz. Karbon yapıdaki bu klavyenin tuş ömürleri, fiyatının hakkını verecek kadar uzun. Dezavantaj olarak mı sayarsınız bilemiyorum ancak RGB paneli olsa da, ışık gücünün zayıf kaldığını söyleyebiliriz. Gelin özelliklerini basitçe sıralayalım.

  • RGB: Bulunuyor
  • Mekanik / Mekanik Hisli: Mekanik
  • Özel Tuşlar: Bulunuyor
  • Ekstra: Fazladan USB girişi barındırıyor ve 16 milyon rengi destekleyen RGB panellerine sahip.

logitech g g512 öneri

James Donkey 610S Rainbow – Fiyat Performans Mekanik Klavye Tavsiyesi

Çinli üreticinin oldukça iyi bir fiyat performans ürünü olan sıradaki klavye, etiketiyle birlikte iştah kabartıyor diyebiliriz. Bununla birlikte bu fiyat aralığında oldukça nadir denk gelebildiğimiz gerçek mekanik klavye özelliği de bu bileşende karşımıza çıkıyor. Malzeme kalitesi de oldukça dikkat çekici. Şaşırtıcı derecede başarılı bu klavye eğer bütçeniz biraz darsa oldukça tercih edilebilir ürünlerden birisi. Gelin özelliklerini de siz okurlarımız için basitçe sıralayalım.

Net: İngilizce Q klavye olduğu için klavye üzerinde Türkçe karakterler bulunmamakta. Ancak elbette Türkçe Q klavye seçtiğinizde bu tuşları kullanmaya devam edebilirsiniz

  • RGB: Bulunuyor
  • Mekanik / Mekanik Hisli: Mekanik
  • Özel Tuşlar: Bulunuyor
  • Ekstra: Çoğunluklu alüminyumdan oluşan kasası ve rainbow renk aralığı onu öne çıkartıyor.

james donkey 610s öneri

GameBooster G4 Pulsefire – Fiyat Performans Gaming Klavye Önerisi

“Bütçem dar, ancak alabileceğim en iyi ürünü almak istiyorum.” diye düşünen okurlarımız için son önerimizi de yapalım. GameBooster fiyat performans ürünleriyle öne çıkan bir ürün yelpazesine sahip ve oyuncular tarafından da oldukça sevilen bir marka. Onun fiyatından gerçek bir mekanik klavye beklemek haksızlık olurdu, bunu dezavantaj saymayalım ve ucuzluğundan dolayı ürünü göğsümüze bastırarak biraz sevelim. Gelin özelliklerinden bahsedelim.

  • RGB: Bulunuyor
  • Mekanik / Mekanik Hisli: Mekanik Hisli
  • Özel Tuşlar: Bulunuyor
  • Ekstra: Bilek desteği klavyede yer alıyor. Ergonomik bir tasarıma sahip.

gembooster g4 öneri

Kendi kullandığınız klavyeyle ilgili fikirlerinizi yorumlarda belirterek alışveriş aşamasına gelmiş diğer okurlarımıza yardımcı olacağınızı hatırlatalım. Yorumlarda görüşlerinizi bekliyoruz efenim.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir