Anasayfa > Oyun Haberleri > Geforce Now Platformu Postal 2 Ve Paradise Lost Geliyor!

Geforce Now Platformu Postal 2 Ve Paradise Lost Geliyor!

 Running With Scissors, Postal 2 ve Postal 2: Paradise Lost, Geforce Now için geldiğini Twitter üzerinden duyurdu. Detaylar haberimizde.

Running With Scissors, Postal 2 ve oyunun ek paketi olan Postal 2: Paradise Lost oyunlarını Geforce Now platformunda hayranlarıyla buluşturacak. Hazır Steam üzerinde Postal serisi indirimdeyken (Postal 1 şu anlık bedava üstelik.) başka bir güzel haber daha gelmiş oldu. Running With Scissors, yalnızca serinin en çok sevilen oyunu Postal 2 ve Postal 2: Paradise Lost oyunları haricinde sistemi yeterli olmayan Postal hayranları için erken erişimde olan Postal 4: No Regerts adlı oyunu da yakın zamanda ekleyeceklerini duyurdular. Postal 4: No Regerts adlı oyunun ne zaman Geforce Now platformuna gelecek bilinmiyor fakat gelişmeleri sizlere aktaracağız. Diğer Postal oyunları da Now için gelir mi bilmiyoruz. Serinin hayranları ise şimdiden Postal 2 ve Postal 2: Paradise Lost için RTX desteği istediklerini belirttiler. Running With Scissor ise cevap olarak “Muhtemelen asla böyle bir şey olmayacak.” şeklinde üzücü bir cevap verdi.

Geforce Now

Siz de Postal serisi hakkındaki görüşlerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz. Herkese şimdiden iyi oyunlar.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir