Anasayfa > Oyun Haberleri > GeForce Now Türkiye Fiyatı ve Paketleri Açıklandı

GeForce Now Türkiye Fiyatı ve Paketleri Açıklandı

GAME+ ile ülkemizdeki sunucuları hizmete açılacak olan GeForce Now için Türkiye fiyatı ve paketleri açıklandı.

GeForce Now’ın Türkiye sunucularının açılması uzun zamandır bekleniyordu. Son gelişmelerin ardından servisin Türkiye’deki fiyatları, kullanılabilecek paketler, satın alıma açılma tarihi açıklandı. Fiyatlar oyuncuların beklediğinden daha tuzlu dursa da şu ana kadar GeForce Now’ı Türkiye sunucuları ile deneyimleyenlerin yorumları olumlu yönde. GeForce Now için Türkiye fiyatlarını ve paketlerini yazımızın devamında listeledik.

GeForce Now Türkiye Fiyatı

  • Basic paket, bütün GeForce Now powered by GAME+ için ücretsiz olacak. Bu paketi kullanan oyuncular RTX desteği olmadan, sunucuların boş olması durumunda bir saate kadar oyun oynayabilecekler.
  • Premium paket, aylık 74,9 TL karşılığında oyunculara satılacak. Bu paketin kullanıcıları ise RTX desteği, uzatılmış oturum süresi ve öncelikli sıra avantajlarından faydalanabilecek.
  • Lansman özel premium paket, üç aylık premium üyeliğini 147.9 TL’ye oyunculara sunuyor. Lansmana özel sunulan bu paketin kullanıcıları, premium paketin avantajlarından 147,9 TL’ye üç ay boyunca yararlanabiliyor. Bu paket sadece bir kere satın alınabiliyor.

İlk aşamada GeForce Now powered by GAME+ kullanabilmek için ön kayıt yaptırmış olmanız gerekiyor. Paket almaya uygun olan kullanıcılar, SMS ve e-posta yoluyla bilgilendirilecek. Bilgilendirilmeyenlerin ise hizmeti kullanabilmesi için bir süre daha beklemesi gerekecek.

GeForce Now Türkiye Kullanıcılarının Görüşleri

GeForce Now powered by GAME+ halkın kullanımına tam olarak açılmadı, fakat bu aşamaya kadar bazı seçilmiş kişiler hizmeti deneyimlemeyi başardı.

GeForce Now sisteminin ülkemizdeki gecikme sorununu Türkiye’deki sunucularla çözerek donanımı yeterli olmayan oyunculara etkili ve akıcı bir deneyim sunan GeForce Now powered by GAME+ hizmetinin kullanıcıları, en büyük sorun olan gecikmenin beklendiği gibi Türkiye sunucularıyla çözüldüğünü belirtti.

Kullanıcılar Rainbow Six Siege, CS:GO gibi rekabetçi ve çok oyunculu oyunlarda fare gecikmesini minimal düzeyde hissettiğini belirtirken Assassin’s Creed, The Witcher gibi oyunlarda problem yaşamadıklarını söyledi. Hızlı geçen oyunlarda fare gecikmesinin fark edilmesinin doğal olmasıyla birlikte bunun da sürekli yaşanmadığını belirtmekte, GeForce Now powered by GAME+’in şimdiye kadar olan performansının etkili olduğunu söylemekte fayda var.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir Yorum

  1. pahalı ya ben 30 ya da 40a alınır 50ye de lazım olunca alınır diyodum da bu fiyata yüzune bakılmaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir