Anasayfa > Teknoloji Haberleri > GeForce Now Türkiye Çıkış Tarihi Nihayet Belli Oldu

GeForce Now Türkiye Çıkış Tarihi Nihayet Belli Oldu

Turkcell Game+ işbirliğiyle oyuncularla buluşacak olan GeForce Now Türkiye için çıkış tarihi resmen açıklandı. Detaylar haberimizde.

Oyunculuğun geleceği olarak görülen sistemlerin başında gelen bulut tabanlı oyun platformlarının en güçlülerinden olan Nvidia GeForce Now‘ın Türkiye sunucularını hizmete açacağı geçtiğimiz ay içerisinde açıklanmıştı. Hizmet sayesinde oyuncular GeForce Now kütüphanesinde bulunan oyunları internet üzerinden, donanımlarının gücünden bağımsız bir biçimde oynayabiliyorlar. Türkiye’deki sunucuların hizmete girmesi ile birlikte ise ülkemizdeki oyuncuların yaşadığı gecikme problemleri en aza indirilmiş olacak. Oyun kütüphanesini de her geçen gün daha da genişletmeye devam eden GeForce Now hizmetinin Türkiye çıkış tarihi ise 15 Mart olarak belirlenmiş durumda.

GeForce Now Türkiye Çıkış Tarihi

15 Mart tarihinde gerçekleşecek lansman öncesinde ise 15 Şubat‘ta sistemin beta test süreci başlayacak. Sınırlı sayıda oyuncunun deneyimleyebileceği beta sürecinin ardından hizmetin herkesin kullanımına açılması ile ise oyunculara iki farklı paket sunulacak. Ücretsiz pakette oyuncular hizmetten 1 saatlik oyun süresi ile faydalanabilecekler ve ve sınırlı kapasite ile hizmet alacaklar. Bu da yoğun saatlerde premium paket sahiplerinin hizmetten öncelikli olarak yararlanacakları anlamına geliyor. Premium kullanıcılar bunun yanı sıra saat sınırı olmadan ve RTX desteği ile hizmetten faydalanabilecekler.

Tüm bunların yanı sıra daha önceki GeForce Now aboneliklerinin Game+ sisteminde geçerli olmadığını da hatırlatmakta fayda var. Hizmete açılacak olan Türkiye sunucularından faydalanmak için bir Game+ hesabınızın olması gerekmekte. Sistemin fiyatı ise şimdilik belirsizliğini korumaya devam ediyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir