Anasayfa > Teknoloji Haberleri > GeForce Now Türkiye Sunucuları Hizmete Giriyor!

GeForce Now Türkiye Sunucuları Hizmete Giriyor!

Dünyanın en popüler bulut tabanlı oyun platformlarından olan Geforce Now Türkiye sunucuları Turkcell işbirliği ile açılacak. Detaylar haberimizde.

Oyunculara güçlü donanımlara sahip olmadan da yeni nesil oyunları oynama imkanı sunan ve abonelik sistemi ile kullanabileceğiniz bulut tabanlı oyun sistemi Geforce Now dünyanın geri kalanında olduğu gibi ülkemizdeki oyuncular tarafından da büyük bir ilgi ile karşılanmıştı. Oyunları bulut sistemi aracılığı ile oynamayı sağlayan sistem haliyle bunun için iyi bir internet altyapısına da ihtiyaç duyuyor. Ülkemizde bu zamana kadar herhangi bir sunucusu bulunmayan GeForce Now sistemi Turkcell‘in yeni oyun platformu olan Game+ ile yapılan işbirliği sonucunda Türkiye sunucularını kullanıma sokmaya hazırlanıyor. Bu da ülkemizdeki oyuncuların daha az bağlantı sorunu yaşayarak servisten yararlanabilmeleri anlamına geliyor. Turkcell Genel Müdürü olan Murat Erkan konuya ilişkin yaptığı açıklamalarda

“Biz de sektörün bir numarası NVIDIA ile iş birliğine giderek yeni bulut tabanlı oyun platformumuz NVIDIA GeForce Now powered by Game+ sayesinde güncel oyunlara büyük masraflar yapmadan herkesin erişebilmesini sağlayacağız. Bu sayede Türkiye oyun pazarını büyütürken oyun ekosistemindeki diğer büyük oyuncularla da yapacağımız iş birliktelikleri ile pazarın öncüleri arasında yer almayı hedefliyoruz.”

ifadelerini kullandı. İlk etapta sınırlı sayıda kullanıcıya hizmet vereceği belirtilen platformda kullanıcılar içerisinde Cyberpunk 2077, serinin son oyunu olan Valhalla‘nın da dahil olduğu Assassin’s Creed serisi ve daha pek çok yeni nesil oyuna üyelik ücreti haricinde hiçbir ek ücret ödemeden erişebilecekler. Buna ek olarak Apex Legends ve Fortnite gibi pek çok çevrimiçi oyuna da ev sahipliği yapan GeForce Now Türkiye sunucuları sayesinde ülkemizdeki oyuncular çevrimiçi oyunlarda da herhangi bir gecikme problemi yaşamayacaklar.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir