Anasayfa > Oyun Haberleri > GeForce Now Türkiye Sunucuları Mart Ayında Hizmete Açılıyor

GeForce Now Türkiye Sunucuları Mart Ayında Hizmete Açılıyor

GeForce Now Türkiye sunucuları, Turkcell Game+ desteğiyle mart ayında oyuncuların hizmetine nihayet sunulacak.

GeForce Now’ın Türkiye sunucularının hizmet tarihi açıklandı. Duyurunun yapıldığı 19 Ocak’tan beri bekleyen oyuncular, Game+ tarafından desteklenecek olan GeForce Now Türkiye sunucularına mart ayından itibaren ulaşabilecek. Buraya tıklayarak hizmet için önceden kayıt yaptırabilirsiniz.

GeForce Now Türkiye Sunucuları Mart Ayında Açılıyor

GeForce Now’ın Türkiye sunucularının açılma ayı olarak mart gösterilse de oyunculara kesin bir gün verilmedi. Bu gelişme için önümüzdeki haftaları bekleyeceğiz veya bir gün aniden hizmetin açılmasına şahit olacağız gibi gözüküyor.

Türkiye sunucuları duyurulduktan beri Avrupa sunucularını kullanan GeForce Now oyuncuları hizmetten yararlanamıyordu. Bu haber oyuncuların yüreğine su serpse de hâlâ beklemek durumunda olan oyuncular pek memnun değil.

GeForce Now’ın Türkiye sunucularının açılmasıyla birlikte iyi internet hızına rağmen yayın platformundan beklenen verimi konumundan dolayı alamayan oyuncuların birçok problemi çözülmüş olacak. Başta gecikme problemi dahil olmak üzere birçok teknik derde deva olacak olan GeForce NOW powered by GAME+, Türkiye’de mobil platformdan veya düşük segmentteki bilgisayarlardan oyun oynamak isteyenlerin taleplerini yerine getirecek.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir