Anasayfa > Oyun Haberleri > Genshin Impact 2020’de İki Yeni Güncelleme Alıyor

Genshin Impact 2020’de İki Yeni Güncelleme Alıyor

Genshin Impact 2020 yılını iki yeni güncelleme alarak kapatacak. Giderek popülerleşen MMO’ya bir bir bölge ve bir çok iyileştirme geliyor.

Henüz 28 Eylül‘de piyasaya sürülmesine rağmen, oyuncular arasında giderek popülerleşen ve sürekli adından söz ettiren Genshin Impact, 2020 yılını iki yeni güncellemeyle kapatacak. Çin menşei oyun stüdyosu MiHoYo tarafından geliştirilen oyun, Amerika ve Asya Pasifik bölgelerinde stüdyo için umut verici biz hızda yayılıyor.

Stüdyo tarafından yayınlanan bir gönderi, Reddit komünitesi tarafından çevrildi.  Buna göre, MiHoYo oyuna her 6 haftada bir önemli güncelleştirmeler getirmeyi hedefliyor. Genel güncellemelerin ise Çarşamba günlerinde olması bekleniyor. Güncellemelerin detaylarına geçmeden önce, merak eden için sitemizde bir Genshin Impact incelemesi bulunduğunu da hatırlatalım.

Ücretsiz RPG: Genshin Impact İnceleme

Stüdyo her şeyin planlandığı gibi gittiğini ve önlerindeki bir kaç haftada önemli bir değişikliğe gitme planları olmadığını bildirdi. Bununla beraber, Genshin Impact 2020 yılının sonuna kadar önemli iki güncelleme alacak. Bunlardan ilki olan 1.1 güncellemesi 11 Kasımda, 1.2 güncellemesi ise 23 Aralık‘ta gelecek. MiHoYo, 1.3 güncellemesiyle ilgili bilgiler de verdi. Buna göre, 1.3 güncellemesi 2021 yılının Şubat ayında olacak. Bu güncelleme için tam bir tarih verilmese de, “Festival of Lights” (Işıklar Festivali) serisini bu güncellemenin başlatacağı bildirildi.

Güncelleme detaylarına bakarak söylenebilir ki, ilk güncellemeden itibaren oyuncuları yeni etkinlikler, bölgeler ve içerik bekliyor. Ancak oyuncuları asıl memnun edecek güncelleme, çok daha detaylı olan 23 Aralık güncellemesi gibi görünüyor.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir