Anasayfa > Oyun Haberleri > Genshin Impact Dragonspine Haritası Yıl Sonunda Çıkış Yapacak

Genshin Impact Dragonspine Haritası Yıl Sonunda Çıkış Yapacak

Genshin Impact Dragonspine haritası Teyvat’ın sınırlarını genişletecek. Popüler ücretsiz MMO oyununun yeni güncellemesi Aralık’ta geliyor.

miHoYo tarafından geliştirilen Genshin Impact ışınlanma noktaları ile etkin hale gelen geniş bir haritaya sahip. Teyvat adı verilen renkli dünyanın yeni bölgesi ise Dragonspine olacak. Haritanın çıkışına bir etkinlik de eşlik edecek.

Genshin Impact dragonspine

Oyunun halihazırda oldukça büyük olan iki adet dünyası mevcut. Anemo ve Gea elementlerinin yerleşkeleri olan bu bölgelere bir yenisi daha eklenecek. Mondstadt ve Liyue şehirlerinden sonra Genshin Impact oyuncularının sıradaki durağı Dragonspine olacak.

Genshin Impact Multiplayer Nasıl Oynanır?

Yapımı 1.2 sürümüne güncelleyecek olan yamanın çıkış tarihi ise 23 Aralık olarak belirlendi. Liyue limanlarından yeni bir bölgeye geçiş yapacağımız oyunun bir sonraki güncellemesi için de tarih verildi. Sevilen yapımın 1.3 güncellemesi 2021’in Şubat ayında gelecek. Dragonspine etkinliklerinden sonra Sea Light Festival etkinlikleri ile önümüzdeki yıl tanışacağız.

Genshin Impact 100 Milyon Dolar Barajını Aştı

İki hafta önce çıkış yapan ücretsiz aksiyon oyunu, yapım maliyetini iki haftada telafi etmeyi başardı. iOS, Android ve PC platformlarında milyonlarca kez indirilen ve gacha sistemiyle işleyen Genshin Impact, Breath of the Wild’i anımsatan yapısı ve etkili oynanış sistemiyle oyuncuların beğenisini topladı.

 

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir