Anasayfa > Blog > Genshin Impact Multiplayer Nasıl Oynanır?

Genshin Impact Multiplayer Nasıl Oynanır?

28 Eylül 2020 tarihinde çıkış yapan ve 17 milyon kez indirilen ücretsiz RPG oyunu Genshin Impact multiplayer olarak da oynanabiliyor. Genshin Impact CO-OP modu nasıl oynanır?

Ücretsiz RPG: Genshin Impact İnceleme

Genel yapısıyla The Legend of Zelda: Breath of the Wild adlı yapımı andıran Genshin Impact oyun dünyasına bomba gibi bir giriş yaptı. miHoYo tarafından geliştirilen ücretsiz oyun başlarda tek oyunculu bir oynanış sunsa da oyunu CO-OP olarak oynamak da mümkün. Peki Genshin Impact multiplayer moduna nasıl geçiş yapılır?

Genshin Impact Multiplayer Modu Nasıl Oynanır?

genshin impact multiplayer

Gacha sistemiyle işleyen Genshin Impact, Adventure Rank adı verilen bir rütbeleme sürecine sahip. Oyuncular, yaptıkları görevler ve birtakım etkinlikler sayesinde Adventure Rank barında deneyim puanı elde ediyor.

Ancak oyunu arkadaşlarınızla ve diğer oyuncularla beraber oynayabilmeniz için Adventure Rank seviyenizin 16’ya ulaşması gerekiyor. 

Genshin Impact Adventure Rank Kazanma Rehberi

Dolayısıyla Genshin Impact Adventure Rank sisteminde seviye atlamak için oyunun büyük bir kısmını bireysel olarak oynamalısınız. Genshin Impact çok oyunculu oynamak oynamak için oldukça hoş bir yapım olsa da bu modu etkin hale getirmek için birkaç saatinizi feda etmeniz gerekecek.

Oyunda çeşitli karakterler arasında hızlıca geçiş yapabiliyor ve birçok ayrı savaşçıyı kullanabiliyoruz. Her karakterin kendine ait bir seviyesi olduğundan, bu seviyeler ile Adventure Rank sisteminin farklı olduğunu belirtmekte var. Dolayısıyla karakterler 16.seviyeye ulaşmış olsa da Genshin Impact CO-OP modu etkin hale gelmeyecektir. Fakat Adventure Rank 16.seviyeye ulaşıldığında F2 tuşuna basıp çok oyunculu moda geçiş yapabilirsiniz.

 

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir