Anasayfa > Oyun Haberleri > Ghost of Tsushima: Director’s Cut Resmî Olarak Duyuruldu

Ghost of Tsushima: Director’s Cut Resmî Olarak Duyuruldu

Ghost of Tsushima Director’s Cut, haftalardır dönen söylentilerin ve sızıntıların ardından resmî olarak duyuruldu.

Çeşitli kaynaklar uzun zamandır Ghost of Ikishima adlı yeni bir ek paketin geleceğini iddia ediyordu. Bunun ardından Ghost of Tsushima: Director’s Cut paketinin ESRB’de derecelendirildiğine şahit olmuştuk. Oyunun yayımcısı da haber yayıldıktan sonra daha fazla bekletmenin bir anlamı olmadığına karar vermiş olacak ki bu sürümü oyunculara duyurdu.

Bu yeni versiyonla oyuna Iki adında yeni bir ada eklenecek. Kahramanımız Jin, maceralarına Tsushima’ya komşu olan Iki’de devam edecek.

Ghost of Tsushima: Director’s Cut, hem PS4 hem de PS5 için 20 Ağustos tarihinde çıkacak. Oyunun PS5 versiyonu, Ghost of Tsushima: Director’s Cut’a gerek teknik açıdan gerek oynanış açısından birçok şey katacak. Yeni nesil versiyonda oyunu 4K 60 FPS’te oynayabileceksiniz. PlayStation 5’in adaptif tetik, adaptif titreşim gibi nimetlerinden de yararlanabileceksiniz.

Kayıt dosyalarını jenerasyonlar arasında taşıyabileceksiniz, böylece Ghost of Tsushima’daki maceranıza kaldığı yerden devam edebileceksiniz.

Oyunun yeni versiyonunun PS4 için fiyatı 60 dolarken PS5 için fiyatı 70 dolar olarak belirlendi. Oyuna daha önceden sahipseniz belli bir ücret ödeyerek oyunu Director’s Cut sürümüne yükseltebileceksiniz. Ghost of Tsushima: Director’s Cut’ın ülkemizdeki fiyatı ise henüz resmî olarak açıklanmadı.

Oyun hakkında 8 Temmuz’da yapılacak State of Play etkinliğinde daha fazla bilgi paylaşılması bekleniyor. Buraya tıklayarak Sucker Punch’ın resmî açıklamasına göz atabilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir