Anasayfa > Oyun Haberleri > Ghost of Tsushima Oynanış Videosu İçin Tarih Belli Oldu

Ghost of Tsushima Oynanış Videosu İçin Tarih Belli Oldu

Oyuncular tarafından bu yılın en çok beklenen oyunlarından olan Ghost of Tsushima oynanış videosu için Sony tarafından tarih belirlendi. Detaylar haberimizde.

PlayStation özel oyunu olarak duyurusu yapılan ve oyuncular tarafından merakla beklenen Ghost of Tsushima için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Beklentilerimizi yükselten fragmanlardan sonra bu kez de Sony tarafından oyunun 18 dakika uzunluğundaki bir oynanış videosunun yayınlanacağı tarih paylaşıldı.

Merakla beklenen oynanış videosu 14 Mayıs Perşembe günü kullanıcılar ile paylaşılacak. Sony tarafından düzenlenen State of Play adlı çevrimiçi etkinlikte kendisini gösterecek olan Ghost of Tsushima oynanış videosu ile oyuna dair pek çok detay da ilk kez oyuncular ile paylaşılmış olacak. Bu detaylar arasında oyuncuların görmeyi en çok beklediği konu ise şüphesiz oyunun dövüş sistemi. Daha önceki fragmanlar ile ipuçları verilmiş olan dövüş sistemi hakkında yayınlanacak olan videoda pek çok detay göreceğiz gibi görünüyor.

Yeni detayları görmek için sabırsızlandığımız Ghost of Tsushima‘nın duyurusu yapılan çıkış tarihi ise Sony tarafından başta 26 Haziran olarak belirlenmiş olsa da daha sonraki süreçte bu tarih 17 Temmuz olarak değiştirilmişti. Bu yaza damga vurması beklenen oyunlar arasında olan Ghost of Tsushima için ülkemizdeki satış fiyatı 429 TL olarak belirlenmiş durumda. Oyunun Deluxe sürümüne sahip olmak için ise 489 TL‘yi gözden çıkartmanız gerekiyor. Bakalım merakla beklenen yapım oyuncuların beklentilerinin ne kadarını karşılayabilecek?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir