Anasayfa > Oyun Haberleri > Ghost of Tsushima Türkçe Altyazı Desteğine Sahip Olacak!

Ghost of Tsushima Türkçe Altyazı Desteğine Sahip Olacak!

PlayStation kanadının en çok beklenen oyunlarından olan Ghost of Tsushima Türkçe altyazı desteğine sahip olarak çıkış yapacak! Detaylar haberimizde.

Duyurulduğu günden bu yana başta PlayStation kullanıcıları olmak üzere tüm oyuncuların merakla beklediği Ghost of Tsushima‘dan Türk oyuncuları sevindirecek haberler var! PlayStation Türkiye kanadından gelen açıklamalara göre oyun çıkışı ile birlikte Türkçe altyazı desteği de sunacak. Bu haber ile birlikte oyun için bir de hikaye videosu yayınlanmış durumda. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri Ghost of Tsushima‘dan gelen yeni video ile baş başa bırakalım.

Bu bilgiler haricinde oyunun fiyatı da belli oldu. PlayStation Store üzerinden ön sipariş verebileceğiniz oyunun Deluxe sürümünün fiyatı 489 TL olarak belirlenmiş durumda. 26 Haziran tarihinde çıkış yapacak oyun bizleri 13. yüzyıl Japonya’sında geçecek bir hikayenin parçası olmaya davet ediyor. Moğol ordusunun işgaline uğramış olan Tsushima adasında bu kaderi değiştirmek için savaş veren Jin Sakai adlı bir samurayı canlandıracağız.

26 Haziran tarihinde oyuncular ile buluşacak olan Ghost of Tsushima Türkçe altyazı desteği ile gönlümüzü kazandı ancak bakalım oyunculara istediklerini sunmayı ne ölçüde başaracak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir