Anasayfa > Oyun Haberleri > Ghost of Tsushima PS5’te 60 FPS Çalışacak!

Ghost of Tsushima PS5’te 60 FPS Çalışacak!

 Ghost of Tsushima, Sony’nin yeni nesil oyun konsolu olan PlayStation 5’te 60 FPS kare hızıyla çalışacak. PlayStation 5’in geriye uyumluluk sistemine bağlı Game Boost özelliği destekleyen oyunlarda 60 FPS destekleyeceği belli oldu. Detaylar haberimizde.

Ghost of Tsushima Metacritic’te En Yüksek Kullanıcı Puanı Alan PS4 Oyunu Oldu!

Sucker Punch Productions tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan Ghost of Tsushima, PlayStation 5’te yüksek performans çalışacak. Geliştirici Sucker Punch, yaptığı açıklamada oyunun Game Boost destekleyeceğini açıkladı. Bu sayede oyun çok daha hızlı ve akıcı olarak PlayStation 5 konsolunda çalışabilecek. Bunun dışında geriye uyumluluk sisteminde yer alan ve Game Boost destekli oyunlarda kilitlenmemiş kare hızları, akıcı oynanış ve hızlı yükleme süreleri görülecek. Bunun dışında kayıt dosyaları için müjdeli haber de geldi. PlayStation 4’te yer alan kayıt dosyaları PlayStation 5’e aktarılabilecek. Bu sayede oyun deneyimine kalındığı yerden devam edilebilecek.

ghost of tsushima

Ghost of Tsushima Hakkında

Sucker Punch Productions tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan yapım 17 Temmuz 2020’de çıkışını yaptı. Basından oldukça yüksek puan alan PlayStation özel oyunu, 13.Yüzyılda geçiyor. Moğol istilası altında olan bölgede hikayesi şekillenen oyunda, klanının son üyesi olarak hayatta kalan Jin Sakai’yi yönetiyoruz. Oynanışı, grafikleri ve sunduğu keşfedilebilir dünya ile oyun bizlere keyifli bir deneyim sunmayı başarıyor.

Acaba oyun, PlayStation 5’te başarılı bir deneyim sunmayı gerçekten başarılabilecek mi? Yükleme süreleri ne kadar artacak ve akıcı bir oynanış sağlanabilecek mi? Konsolun çıkışıyla birlikte bu konulardaki meraklar gitmiş olacak. Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir