Anasayfa > Oyun Haberleri > Ghost of Tsushima Yeni Videolar İle Karşımızda

Ghost of Tsushima Yeni Videolar İle Karşımızda

PlayStation platformuna özel olarak çıkışını gerçekleştirecek olan Ghost of Tsushima yeni videolar ile çıkışına sayılı günler kala heyecanı bir kat daha arttırdı. Detaylar haberimizde.

Bu senenin en çok beklenen PlayStation 4 oyunlarından biri olan Ghost of Tsushima duyurulduğu ilk günden beri oyuncuların yakın takibinde. Oyunculara sürükleyici bir hikaye ve muhteşem bir görsel deneyim vadeden oyun 17 Temmuz tarihinde çıkışını gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Artık oyunun çıkışı için sayılı günler kalmışken Ghost of Tsushima yeni oynanış videoları ile karşımıza çıktı ve beklentilerimizi bir kat daha arttırdı.

Yayınlanan yeni videolarda oyun içerisinde sahip olacağımız yeteneklerin bazılarına da yakından bir bakış atma şansımız olmuş oldu. Örneğin Resolve Heal adlı yeteneğin kullanımını gösteren videoda ana karakterimiz olan Jin‘in bu yeteneğini kullanarak can seviyesini yükselttiğini açıkça görebiliyoruz. Sucker Punch‘ın resmi Twitter hesabı üzerinden paylaştığı videoda ise oyunun silah yükseltme işleminin nasıl olacağı açık bir biçimde gösterilmiş durumda. Ana karakterimiz çevreden topladığı eşyaları kullanarak silahlarını ve zırhını daha da geliştirebiliyor.

PlayStation‘ın yayınladığı bir diğer videoda da karakterimiz savaş durumunda duruşunu farklı düşman tipleri karşısında değiştirerek kendini savaşa hazırlıyor. Bu özellik oyunun yayınlanan öteki videolarında da göze çarpan bir yön olmuş ve oyuncular tarafından da çokça merak edilmişti. Ghost of Tsushima yeni videolar ile beklentilerimiz iyice yükseltirken bakalım çıkışı ile birlikte bu beklentileri karşılamak konusunda ne kadar başarılı olabilecek?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir