Anasayfa > Oyun Haberleri > Ghost Recon Breakpoint İçin İki Büyük Güncelleme Geliyor

Ghost Recon Breakpoint İçin İki Büyük Güncelleme Geliyor

Ubisoft yaptığı bir açıklamayla Ghost Recon Breakpoint için iki büyük güncellemenin haberini verdi. Güncellemeler bu yıl içerisinde ilkbahar ve sonbahar döneminde yayınlanacak ve herkes için ücretsiz olacak.

Ghost Recon Breakpoint

Ghost Recon Breakpoint 2019’da konsollar ve bilgisayarlar için çıkış yapmış ve gerek oyuncular gerekse de oyun medyası tarafından yoğun eleştirilere maruz kalmıştı. Sıkıcı oynanışı ve üstüne pek düşünülmemiş mekan tasarımları bu eleştirilerin temel sebeplerinden bazılarıydı. Bu tepkiler üzerine Ubisoft da açıklama yaparak oyunu bu şekilde bırakmayacaklarını ve oyuncuların geri dönüşlerini dikkate alarak oyuna güncellemeler getireceklerini söylemişti. Yakın zamanda paylaşılan yeni bir yol haritası ile Ubisoft, 2021’de Breakpoint için neyi hedeflediklerini herkese duyurmuş oldu. Yayınlanan yol haritasında Breakpoint için iki büyük güncellemenin yolda olduğu gözüküyor.

Ghost Recon Breakpoint

İlkbaharın sonlarına doğru gelecek olan ilk güncellemenin ismi Teammate Experience. Adından da anlaşılacağı üzere bu güncelleme oyundaki yapay zekaya odaklanacak. Bu güncelleme ile yapay zeka takım arkadaşlarınız için yeni deneyim puanı geliştirmeleri bulabilecek ve onlar için yeni pasif yetenekler de açabileceksiniz. Ayrıca bu yenilikler için geliştirilmiş özel görev serilerini oynayarak da yapay zekayı daha iyi deneyimleyebilecek ve bunun karşılığında da ödüller alacaksınız. Yapay zeka denince pek de iyi bir şöhrete sahip olmayan Ubisoft’un bu güncellemeyle ne kadar ileri gideceği ise büyük bir merak konusu.

Outriders’ın Büyük Envanter Hatası Giderek Artıyor

Sonbaharda yayınlanacak ikinci büyük güncellemenin ne olduğunuysa Ubisoft henüz açık bir şekilde paylaşmadı. Yani bu güncellemenin amacının ne olduğu ve oyunda neleri iyileştireceği henüz belli değil. 2021’de bizlerle olacak bu iki büyük güncelleme tamamen ücretsiz olacak. Ghost Recon Breakpoint şu anda Ubisoft Store ve Epic Games Store üzerinden oynanabilir durumda.

 

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir