Anasayfa > Oyun Haberleri > Ghostrunner Kill Run DLC Paketi Yayınlandı

Ghostrunner Kill Run DLC Paketi Yayınlandı

Ghostrunner Kill Run paketi oyunun çıkışından altı ay sonra yayınlandı ve oyuna yeni ek içerikler ekledi. Moda dair detaylar haberimizde.

Parkur ile siberpunk unsurlarını başarılı bir şekilde harmanlayan Ghostrunner, geçtiğimiz gün aldığı ek paket içerikleriyle bünyesine ekran görüntüsü modu ve çeşitli etkinlikler ekledi. Kill Run modu ile beraber parkur etkinlikleri, özellikle speedrun yapmayı seven oyuncular bir sayaç ve farklı zorluklar sunuyor.

Oyun, Kill Run modunun zor seviyelerini tamamlayan oyuncuları bir puan tablosuna yerleştiriyor ve zaman temelli yeni seviyelerin kilidini açıyor. Güncelleme daha önce Ghostrunner’ı bitiren oyuncular için tam olarak yeni içerikler sunmasa da zamana karşı yarışmayı sevenlerin keyif alacağını söyleyebiliriz. Halihazırda reflekse dayalı oynanışıyla dikkat çeken Ghostrunner, sıkı bir zaman sayacıyla beraber zorluk katsayısını büyük oranda artıracak. Oyuncular daha önce tamamladığı görev seviyelerini bir kez daha ziyaret edebilecek.

Ghostrunner İnceleme – Parkur ve Siberpunk’un Birleşimi

Ghostrunner Kill Run DLC güncellemesinin yanı sıra Metal Ox paketi de oyuna eklenen içerikler arasında yer aldı. Dört yeni katana stilinin yanında oyuna farklı eldivenler ekleyen Metal Ox içerikleri Konfüçyüs değerlerini tema olarak kullanıyor.

Ghostrunner Hakkında

6 Mayıs 2020 tarihinde çıkan Ghostrunner, birinci şahıs türünde bir cyberpunk aksiyon oyunu olarak öne çıkıyor. Geçtiğimiz hafta 505 Games tarafından satın alınan yapım PlayStation 4, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox One, Xbox X ve S Serisi ve PC üzerinde oynanabiliyor. Ghostrunner inceleme dosyamıza aşağıdaki bağlantı üzerinden göz atabilirsiniz.

Ghostrunner Sistem Gereksinimleri, Ghostrunner Kaç GB?

Ghostrunner, oyuncuları insanlığın son yuvası olan Dharma Kulesi’nde bir kimlik mücadelesine girişmeye davet ediyor. Parkur ögelerini çok başarılı bir şekilde kullanan ve etkileyici müzikleriyle keyifli saatler sunan oyun, rafine senaryosuyla distopik dünyaların vazgeçilmezi olan sınıf bölünmesini de gözler önüne seriyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir