Anasayfa > Oyun Haberleri > Ghostrunner’ın PS5 ve Xbox Series X|S Versiyonları Duyuruldu!

Ghostrunner’ın PS5 ve Xbox Series X|S Versiyonları Duyuruldu!

Ghostrunner’ın PS5 ve Xbox Series X|S versiyonları duyuruldu, mevcut nesildeki oyunu sonraki nesle bedavaya geçirme fırsatı oyuncuları mutlu etti.

Siberpunk temalı aksiyon oyunu Ghostrunner’ın yeni nesil konsollar için çıkacak olan versiyonu duyuruldu. 27 Ekim’de çıkacak olan oyunun şu anki nesil için üretilen versiyonunu alırsanız PS5 veya Xbox Series X/S’e bedavaya geçirebiliyorsunuz. Şu anda demosu Steam üzerinde bedava olan Ghostrunner, bu hamleyle birlikte oyunu bekleyen konsol oyuncularını sevindirdi.

Red Dead Redemption 2 Korsana Yenik Düştü!

Ghostrunner’ın PS5 ve Xbox Series X|S versiyonları

“Ghostrunner’ın PS4 ve Xbox One versiyonlarına sahip olanlar, sonraki nesil için olan versiyonlar 2021’de geldiğinde bedavaya geliştirme yapabilecekler.”

Hem yeni nesil hem de şimdiki nesil için üretilen birçok oyunun aksine geliştirme için ayrı bir paket satmayıp oyuncularına kolaylık sağlayan ekip, bu hamleyle birlikte Ghostrunner’ı bekleyenleri mutlu etti. Siberpunk temalı, post-apokaliptik bir hikâyeye sahip olan oyunun hızlı ve zevkli oynanışı, kendisine şimdiden büyük bir kitle toplamış durumda. Dört gün sonra çıkışını yapacak oyunun demosunu şimdiden oynayabilir, Ghostrunner’ı Steam üzerinden ön siparişe özel %20 indirimle 135 TL’ye satın alabilirsiniz. Oyunu PlayStation 4 için PS Store’dan 135 TL, Xbox One içinse Microsoft Store’dan ise 152 TL’ye satın alabilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir