Anasayfa > Oyun Haberleri > Ghostwire: Tokyo Oyun İçi Görüntüleri Paylaşıldı

Ghostwire: Tokyo Oyun İçi Görüntüleri Paylaşıldı

Geçtiğimiz günlerde PlayStation 5 etkinliğinde tanıtılan Ghostwire: Tokyo ‘dan oyun içi bazı görüntüler paylaşıldı. Detaylar haberimizde.

2021 yılında PlayStation 5 platformu için çıkışını gerçekleştirecek olan Ghostwire: Tokyo için oyun içi görseller yayınlandı. Oyun PlayStation 5 için yayınlandıktan bir süre sonra PC platformunda da çıkış yapacak. Resident Evil serisinin yaratıcısı olarak tanıdığımız Shinji Mikami‘nin ellerinden çıkacak olan oyun PlayStation 5 etkinliğinde yayınlanan fragmanı ile de oyuncuları bir hayli heyecanlandırmıştı.

Ghostwire: Tokyo oyun

Oyun bizleri adından da anlaşılabileceği üzere Tokyo sokaklarında yaşayacağımız bir maceranın tam ortasına atacak. Şehir ise bildiğimiz halinden biraz farklı. Şehir nüfusunun büyük bir çoğunluğu bilinmeyen bir sebepten ötürü yok olmuş durumda. Bizler de Tokyo’nun bu ürkütücü atmosferi içerisinde çeşitli varlıklar ve paranormal olaylar ile boğuşarak bu gizemi çözmeye ve şehri korumaya çalışacağız.

Ghostwire: Tokyo oyun

Oyun içerisinde bize yardımcı olacak çeşitli özel güçlerimiz de bulunacak. Oyun içerisinde bulunan farklı düşman türleri üzerinde farklı etkiler gösterecek olan bu özel yetenekleri doğru düşman türleri üzerinde kullanmak da oyunun kritik noktalarından bir tanesini oluşturuyor. Ghostwire: Tokyo için yayınlanan oyun içi görüntülerde de hem ıssız Tokyo’nun atmosferini sonuna kadar hissetmek, hem de özel güçlerimize küçük de olsa bir bakış atmak mümkün.

Ghostwire: Tokyo oyun

Ayrıca oyun için yayınlanmış olan bu görüntüler bizlere oyunun görsel anlamda ne derecede güçlü olacağını da gözler önüne seriyor. Bakalım Ghostwire: Tokyo 2021 yılında gerçekleşecek olan çıkışı ile oyuncuların beklentilerini karşılamak konusunda ne derecede başarılı olabilecek?

 

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir