Anasayfa > Oyun Haberleri > GIST 2022 16 Eylül’de Başlıyor

GIST 2022 16 Eylül’de Başlıyor

COVID-19 pandemisi nedeniyle 2021 yılında yapılamayan Gaming İstanbul oyun fuarı, 2022’de oyunseverlerle tekrar buluşacak. GIST 2022 için resmi tarih duyuruldu. 

Crysis 4 Resmi Olarak Duyuruldu

2020 yılının henüz başında, mart ayında COVID-19 virüsünün ülkemizi de esir almaya başlamasıyla birlikte sosyal hayatımızı büyük ölçüde sekteye uğratan pandemiden nasibini oyun fuarları gibi etkinlikler de almıştı. Dünya çapındaki büyük oyun fuarları, ödül geceleri online ortamda yapılmış, oyun tutkunları taze duyuruların heyecanını ekranlarının başında yaşayabilmişti.

Sıkı önlemlerin peyderpey azaldığı bu dönemde Türk oyunseverlerinin yakından tanıdığı GIST organizasyonuyla tekrar buluşacağız.

GIST 2022, 16-18 Eylül Tarihlerinde Geliyor

Gaming İstanbul etkinliklerinin hayata geçmesinde en önemli isimlerden biri olan ve organizasyon yöneticisi olarak görev yapan Cevher Eryürek‘in Linkedin‘de yaptığı paylaşıma göre 16 Eylül’de start verecek etkinlik, 18 Eylül’de sona erecek. Oyun dünyasından pek çok şirketin yanı sıra başka sektörlerden genç jenerasyona hitap eden popüler markaların dahil olduğu etkinlikte, her yıl on binlerce oyuncu buluşuyor.

Söz konusu paylaşım:

oyun-fuari-gist-2022-16-eylulde-basliyor
Resmi [duyuru]. Gaming İstanbul 2022 bu sonbaharda geliyor. 16-18 Eylül. 100 bin Türk ziyaretçi ve 6.9 milyon Türk oyuncuyla olan etkileşiminizi şimdiden planlayalım. GIST 2020’nin [erken] işbirlikleri için benimle iletişime geçin.

Gaming İstanbul hakkında pek bilginiz yoksa GIST 2019 etkinliğinin tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir