Anasayfa > Oyun Haberleri > Godfall, PlayStation Sunumunda Adeta Şov Yaptı

Godfall, PlayStation Sunumunda Adeta Şov Yaptı

Godfall, PlayStation sunumunda oyunculara bir kez daha gösterildi. Yeni fragman ile yepyeni detaylara da ulaştık. Detaylar haberimizde.

PlayStation 5 için gösterilen ilk exclusive oyunu olma unvanına sahip olan Godfall, daha önce de gösterilmişti. PlayStation’ın yaptığı sunumda oynanışı biraz daha görme imkanımız oldu. Gearbox önderliğinde yapılan oyun, daha çok Destiny’nin yakın dövüş odaklı versiyonuna benziyor diyebiliriz. Kalkanlarımızın, kılıçlarımızın havada uçuştuğu oyunda dodge, dash gibi savaş mekaniklerine sahibiz. Oynanış tarafından oyun çok tatmin edici görünüyor. God of War gibi bir yandan kalkanımızı bir yandan kılıçlarımızı konuşturuyoruz oyunda. İster ağır silahlarla büyük hasar veren vuruşlar, isterseniz küçük silahlarla az hasar verdiğimiz ama hızlı saldırı yapabildiğimiz bir oynanış sunuluyor oyunculara. Oyun boyunca belirli yetenekler ve zırhlarla donanacağız. Oyunda ilerlerken, bir yandan da yeni zırhlar bulup durdurulamaz olacağız. Başlangıçta PlayStation 5 için exclusive olarak raflarda yerini alacak. Fakat daha sonradan PC platformunda da çıkışını yapacak.

Siz de oyun hakkında görüşlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Herkese şimdiden iyi oyunlar.

 

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir