Anasayfa > Oyun Haberleri > Godfall Sinematik Fragmanı İle Bekleyenleri Heyecanlandırıyor

Godfall Sinematik Fragmanı İle Bekleyenleri Heyecanlandırıyor

Kendisini ilk kez Playstation 5 oyunu olarak duyduğumuz ve PC için de gelecek olan Godfall sinematik fragmanı PS5’in gücü ile yayınlandı.

Godfall, görselliği ve oynanışı ile dikkatleri çeken bir yapım. Kendisini geçtiğimiz yıl duyurulmuş ve bu duyuru ile ilk Playstation 5 oyunu olmuştu. Zaman zaman kısa oynanış görüntüleri gördüğünüz Godfall için uzun bir hikaye videosu ise ortada yoktu. Son yayınlan “The Fall” yani “Çöküş” isimli video sayesinde oyuncular oyunun hikayesi hakkında artık bilgi sahibi olabiliyor.

12 Kasım’da Amerika için çıkış yapacak oyunun Avrupa çıkış tarihi ise 19 Kasım olarak belirlenmiş durumda. Şövalye temasında geçen oyunda mistik, büyülü hareketler, silahlar da mevcut. Oyuncular karakterlerini 5 element temelli silah ve zırhlar üzerinden geliştirecek. İsteyen oyuncuların tek başına oynayabileceği Godfall, oyunculara eşli oyun desteği de sunacak.

Oyunun geliştirme işi ise Counterplay Games adı verilen bir stüdyoda. Daha önce adı pek duyulmamış olsa da Counterplay Games, içerisinde Destiny 2’nin geliştirme sürecinde çalışmış isimleri barındırıyor. Godfall, 19 Kasım’da PC ve PS5’de oynanabilir olacak.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir