Anasayfa > Oyun Haberleri > Gods and Monsters Ubisoft Forward Etkinliğinde Gösterilecek

Gods and Monsters Ubisoft Forward Etkinliğinde Gösterilecek

Gods and Monsters Ubisoft Forward etkinliğinde görücüye çıkacak. Çevirimiçi olarak geri dönecek etkinlikte oyunun yeni ismi de açıklanacak.

Ubisoft Forward etkinliği geri dönüyor. Sonucusu 12 Temmuz’da yapılan etkinlik, yine çevirimiçi olarak 10 Eylül‘de yapılacak. Türkiye saatiyle 22.00‘da başlayacak olan etkinlikten bir saat önce bir ön etkinlik de olacak. Şov başlamadan yapılacak olan ön etkinlikte Ubisoft haber takımı ve Blue Mammoth arasında bir Brawhalla maçı yapılacak. Ayrıca, Roller Champions, For Honor, The Division 2, ve Ghost Recon oyunlarının geliştiricilerinden de haberler bulunacak.

AC: Valhalla Yaratıcı Direktörü Ashraf Ismail Ubisoft’tan Kovuldu!

Etkinliğin içeriği arasında Watch Dogs: Legion, Rainbox Six Siege, ve Hyper Scape ile ilgili bilgilendirmeler var. Diğer önemli gündem maddelerinden biri ise, Ubisoft’un görücüye çıkarmaya hazırlandığı God and Monsters isimli oyun olacak. Oyun daha önceden tanıtılmış ancak tam olarak gösterilmemişti. 10 Eylül’de yapılacak olan Ubisoft Forward etkinliğinde oyunla ilgili detaylı bir gösterim yapılacak. Ayrıca, oyunun yeni adı da açıklanacak.

Ubisoft oyunun adını God and Monsters olarak duyurmuştu ancak isimde değişikliğe gidileceği biliniyordu. Oyunun isminin kuvvetle muhtemel Immortals Fenyx Rising olması bekleniyor. Twitter üzerinde bu isme ait hesabın alınmış olması ve Ubisoftla ilgili paylaşım yapılmış olması da bu iddiayı neredeyse kanıtlıyor. Gods and Monsters, Ubisoft Forward etkinliğinde tanıtılıp isim değişikliği de açıklandıktan sonra, oyunla ilgili bilgilerin süratle gelmeye devam edileceği tahmin ediliyor.

Ubisoft Forward etkinliğini Ubisoft’un etkinlik linki üzerinden takip edebilirsiniz.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir