Anasayfa > Oyun Haberleri > Godzilla vs Kong World of Warships Oyununa Konuk Oluyor

Godzilla vs Kong World of Warships Oyununa Konuk Oluyor

Godzilla vs Kong World of Warships oyununa konuk olmaya hazırlanıyor. Beyazperdede pandemi rekoru kıran film oyun dünyasına da sıçradı.

Sinemalarda ve HBO Max’te gösterilmeye başlanan Godzilla vs Kong, seyirci tarafından beğeniyle karşılandı ve pandemi döneminde en karlı yapım oldu. Efsane canavarların kapışması oyun dünyasına da sıçradı. World of Warships, sinema dünyasının en ünlü iki devini konuk etmeye hazırlanıyor. Heyecan verici crossover, oyunun Steam sayfasından yayınlanan bir haberle duyuruldu. Geliştiriciler haberin başlık metninde “Titanların savaşına katılın ve canavar dünyasının kralı ünvanın sahibini tek ve son kez öğrenin.” ifadesine yer verdi. Haberde ayrıca trailer ve oyun içi görüntülerine de yer verildi.

Godzilla vs Kong Pandemi Rekoru Kırdı

Godzilla vs Kong World of Warships oyununda kamuflajla savaşacak. Godzilla ve Kong arasında yaşanacak olan epik mücadelede kimin muzaffer olacağına da oyunculara kalmış durumda. World of Warships kamujlajına sahip olacak canavarlar, kısıtlı bir süre boyunca oynanabilecek.

Crossover, seslendirme ile de desteklenecek. Geliştirici canavarlarla yaptıkları işbirliğinde özel konteyner, temaya uygun görevler, genişletilebilir kamuflajlar, anısal bayraklar ve yamalar gibi bir dizi yeni özellik geleceğini de bildirdi.

Deniz savaşlarında dev canavarları savaştırmak ilginizi çekiyorsa şanslı gününüz. World of Warships, Steam üzerinden ücretsiz indirilerek oynanabiliyor. Oyunun ayrıca cep yakmayan DLC’leri de bulunuyor. Son zamanlarda entegrasyon problemleri ve gidişatıyla oyunculardan eleştiri alan oyunun akıbetini dev canavarların değiştirip değiştiremeyeceğini ise hep birlikte göreceğiz.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir