Anasayfa > Oyun Haberleri > Gran Turismo 7’nin Çıkış Tarihi Belli Oldu

Gran Turismo 7’nin Çıkış Tarihi Belli Oldu

Yarış simülasyonu Gran Turismo 7’nin çıkış tarihi PlayStation Showcase’de gösterilen oynanış fragmanıyla birlikte açıklandı.

Birinci parti PlayStation oyunlarından, uzun soluklu yarış simülasyon serisi Gran Turismo‘nun yeni oyunu Gran Turismo 7‘nin çıkış tarihi belli oldu. Polyphony Digital tarafından geliştirilen oyun 4 Mart 2022‘de PlayStation 4 ve PlayStation 5 için çıkış yapacak. Gran Turismo 7‘nin normalde 2021 yılında piyasaya sürülmesi planlanıyordu ancak Sony bu yılın Şubat ayında 2022‘ye erteleme kararı aldığını duyurmuştu.

Oyunun baş tasarımcısı Kazunori Yamauchi, bir röportajında hayranların Gran Trusimo 7‘den serinin önceki oyunları gibi “tam” bir yarış tecrübesi bekleyebileceğini söylemişti.

Gran Turismo 7 Betası PlayStation Web Sitesinde Sızdırıldı

PlayStation 4 için çıkan serinin bir önceki oyunu Gran Turismo Sport, kendisini ana seriden farklı bir yere konumlandırmıştı. Daha önceki oyunlarda yer alan pek çok araç çeşidini oyundan kaldıran GT Sport, sürekli internet bağlantısı gerektirmesi nedeniyle de eleştirmişti. GT Sport daha çok online rekabeti ve e-spor turnuvalarını hedef halan bir oyun olmuştu.

Benzer şekilde Gran Turismo 7‘nin de birçok modunun internet bağlantısı gerektirdiği ortaya çıktı. Çıkış tarihin duyurulmasıyla birlikte PlayStation Blog‘da oyuna ait detayların açıklandığı yazıda, Gran Turismo 7‘de hikaye modu dahil olmak üzere Livery Editor, Scapes  fotoğraf modu, GT Café ve GT Auto modlarının oynanabilmesi için PlayStation Network bağlantısının şart olduğu belirtildi.

Oyunun çıkış tarihi yaklaştıkça geliştirici stüdyo Polyphony Digital‘in oyundaki içeriklere ve özellikle hikaye moduna erişimin nasıl olacağını daha detaylı açıklaması bekleniyor.

Hakkında Serhat Kadir Karataş

Ekibin en yeni üyesi. Witcher 3 hayranı. Beşinci kez başlamayı düşünüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir