Anasayfa > Oyun Haberleri > Grounded, İlk Gününden Satış ve İzlenme Rekorları Kırdı!

Grounded, İlk Gününden Satış ve İzlenme Rekorları Kırdı!

Xbox Game Studios tarafından yayımlanan, Obsidian Studios’un geliştirdiği hayatta kalma oyunu Grounded çok sağlam bir çıkış yaptı.

Arka bahçenizde bir karınca kadar küçüldüğünüz ve sizin kadar olan, belki de sizden kat kat büyük olan böceklere karşı hayatta kalmaya çalıştığınız oyun Grounded, çıkışını yapmasıyla birlikte Steam’in çok satanlar listesine girmeyi başardı. Oyunun aynı zamanda çok daha ucuz olan Xbox Game Pass’te bulunması bu başarıyı daha da değerli kılmakta. Erken erişimde olan Grounded’ı Steam’den 180 TL’ye satın alabilir, veya aylık 15 TL’ye Xbox Game Pass aboneliğiyle oynayabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: Xbox Game Pass Nedir ? Aylık Abonelik Servisleri

Grounded ve İlk Gün Başarısı

Grounded, duyurulmasının ardından oyunun ardında yatan ilginç fikirden ve eğlenceli gözüken oynanış mekanikleriyle çokça beklenen bir oyun olarak karşımıza çıktı. Dün erken erişime açılan oyun, bu beklentinin karşılığını verdi ve Steam’de anlık 12.543 oyuncuyla en çok oynanan 100 oyun arasına girmeyi başardı. İlerleyen günlerde oyunun daha da yaygınlaşmasıyla bu sayının artması kaçınımaz görünüyor. Oyun geçtiğimiz gün Twitch’te de başarı göstererek en çok izlenen üç oyun listesinde kendine yer bulabilmişti.

Çıkış gününde en çok kopya satma rekorunu kıran oyun, Twitch’te League of Legends’ı geçerek çıkış gününde en çok izlenen oyun olmayı da başardı.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir Yorum

  1. Çok hoş bir oyun üstelik gamepass de de var. Buna rağmen rekor kırması bir başarıdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir