Anasayfa > Blog > GTA 4 Kaç Saat Süren Bir Oynanışa Sahip

GTA 4 Kaç Saat Süren Bir Oynanışa Sahip

Delicesine iyi bir senaryoya sahip olan GTA 4 kaç saat sürüyor? Tecrübe etmek isteyen oyuncuları gelin önden bilgilendirelim.

Grand Theft Auto serisinin en anlam dolu hikayelerinden birisine ev sahipliği yapan yapıyor GTA IV. Bu da oyuncuların ilgisini, çıkışının ardından geçen yıllara rağmen sapasağlam koruyor tabii. Ancak günümüzde çok uzun vakitleri, belirli yapımlara bağlamaktan çekinebiliyoruz. Bir açık dünya oyunundaysa bu çekincemiz daha da artıyor. İşte bu yüzden de akıllara gelen sorulardan ilki GTA 4 kaç saat sürüyor oluyor. Gelin buna bir açıklık getirelim.

Ayrıca Rockstar Games’in efsane serisi Grand Theft Auto’nun da yer aldığı harika oyun serilerinden oluşan bir listemiz var. Bağlantısını aşağıda görebilirsiniz.

En İyi Oyun Serileri

GTA 4 Kaç Saat

  • Eğer ana oyunu tüm içerikleriyle birlikte bitirmek isterseniz 75 ila 80 saat arasında bir zaman ayırmanız gerekecek. Ancak hedefiniz sadece ana hikayeyi tamamlamaksa bu süre 27 ila 28 saat arasına inecektir.
  • Ayrıca oyunda sadece ana hikaye ve yan görevlere odaklanmak isterseniz harcayacağınız süre 40 – 41 saat olacaktır.

GTA IV DLC Paketleri Kaç Saat? GTA IV: The Complete Edition Oynanış Süresi

Oyunun oldukça çok sevilen genişleme paketleri de var. Hatta bu eseri bu kadar özel kılan yönlerden birisi de bu ek paketler diyebiliriz. Dolayısıyla gelin bu yazıda oyunun ek paketlerinin oynanış sürelerini de paylaşalım.

GTA IV: The Lost and Damned Ne Kadar Sürüyor?

  • Eğer paketin tamamını tüm içerikleriyle tüketmek isterseniz 17 – 18 saat sürecek bir macera sizi bekliyor olacak. Bununla birlikte ana hikaye de 8 ila 9 saat arasında sürmekte.
  • Paketi sadece ana hikaye ve yan görevleriyle tamamlamak istiyorsanız bunun da süresi 10 – 11 saat aralığında.

GTA IV: The Ballad of Gay Tony Ne Kadar Sürüyor?

  • Gay Tony’nin enfes hikayesini tüm yönleriyle tamamlamaksa 22 – 23 saatinizi alabilir. Ana hikayeyse tek başına 8 – 9 saat sürebilmekte.
  • Aynı DLC’yi sadece ana senaryosu ve yan görevleriyle tamamlamak da 11 – 13 saat kadar sürebiliyor.

Liberty City Stories için de tüm süre bilgilerini paylaştığımıza göre belirtelim. Ana oyun harika olsa da biz takipçilerimize bu harika genişleme paketlerini oynamalarını da özellikle öneriyoruz. Çünkü içerikleri gerçekten çok zengin ve müthiş bir kaliteli zaman veriyorlar. Ayrıca bu tür içeriklerimizde her zaman belirttiğimiz gibi, oyunları tecrübe ederken süreler kişiden kişiye değişebiliyor. Sizin için ortalama veriler karşılıksız kalırsa, sebebi bu olacaktır. Aşağıdaki videoda usta bir oyuncunun hazırladığı ‘Speedrun’ videosunda da bahsettiğimiz şeyi görmeniz mümkün. Profesyonel bir oyuncu, The Ballad of Gay Tony paketini 2 saat gibi kısa bir sürede tamamlıyor.

Speedrun Nedir?

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir