Anasayfa > Oyun Haberleri > GTA 4 PlayStation 5 Konsolu İçin Yolda Olabilir!

GTA 4 PlayStation 5 Konsolu İçin Yolda Olabilir!

2008 yılında çıkışını gerçekleştirmiş olan GTA 4 PlayStation 5 versiyonu ile Amazon üzerinden listelendi detaylar haberimizde.

Oyun dünyasının hiç şüphesiz en büyük ve bilinen markalarından olan GTA serisinin dördüncü oyunu serinin diğer oyunlarına göre barındırdığı karanlık atmosferi ile dikkat çeker. Belki de bu sebepten ötürü serinin diğer oyunlarına göre oyuncuların eleştiri oklarına daha çok maruz kalan oyunun yeni nesle de taşındığı haberleri gündemde. Dünyanın e-ticaret devi Amazon üzerinden yapılan bir listeleme oyuncuları umutlandırmış durumda.

GTA 4 PlayStation 5

Amazon üzerinde yapılan listelemede yer alan ”The Complete Edition” isimli sürümün The Ballad of Gay Tony ve The Lost and the Dammed adlı ek paketler ile birlikte PlayStation 5 konsolu için geldiği ibaresi göze çarpıyor. Bunun yanı sıra oyunculara 4K çözünürlük sunduğundan da bahsedilen oyun PlayStation 5‘in devrim niteliğinde sayılan kontrolcüsü yeni DualSense ile de uyumlu olduğundan da söz edilmiş durumda. Çıkış tarihi olarak 29 Nisan 2021 ibaresi de göze çarpan GTA 4 The Complete Edition PlayStation 5 sürümünün fiyat etiketi ise listelemenin yapıldığı sayfada 40 dolar olarak belirlenmiş durumda.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir