Anasayfa > Blog > GTA 4 Müzik Atma Nasıl Yapılır? – GTA IV Müzik Ekleme

GTA 4 Müzik Atma Nasıl Yapılır? – GTA IV Müzik Ekleme

GTA 4 müzik atma işleminin nasıl yapılacağını, radyoya nasıl şarkı ekleyebileceğinizi bu yazımızda sizlere anlattık. GTA 4 müzik atma nasıl yapılır sorusunun cevabı aşağıda.

Efsane Grand Theft Auto serisinin 2008 yılında çıkan oyunu GTA 4, zamanı için çok beğenilen bir oyundu. Hâlâ severek oynayanlarının olduğu bu oyun kapsamında kendi radyonuza nasıl müzik atabileceğinizi yazımızda anlattık. İşlem gayet basit. Müziği bilgisayarımıza indirmemizin ardından Belgeler klasöründeki Rockstar Games’in içindeki GTA IV’a girip “User Music” klasörüne müziği atıyoruz. Ardından oyunun ayarlarından Audio kısmındaki Complete Scan butonuna tıkladıktan sonra Independence FM Mode’u “Sequential” yapıyoruz. Bunu yaptıktan sonra arabamızın içinde doyasıya kendi eklediğimiz müziği dinleyebiliyoruz. Şarkıları atmanızın ardından oyun içi ayarları düzeltmeyi kesinlikle unutmayın.

GTA 4 Müzik Atma

  • İstediğimiz müzikleri bilgisayarımıza MP3 olarak indiriyoruz
  • Belgeler klasörüne giriyoruz
  • Belgeler klasöründen Rockstar Games’e giriyoruz
  • GTA IV klasöründeki User Music’e istediğimiz müzikleri atıyoruz
  • Oyun ayarlarında Audio’dan Complete Scan’e tıklıyoruz
  • Yine Audio kısmından Independence FM Mode’u “Sequential” yapıyoruz

GTA 4 Şarkı Atma

İstediğiniz şarkıların linkini YouTube’dan kopyalayıp internetten indirebilirsiniz. Ardından “Belgeler” klasörünü “Bilgisayar” klasöründe bulup işleminize devam edebilirsiniz. Müzikleri klasöre koyduktan sonra oyun içi ayarlardan “Complete Scan”e basarak taratmayı, ardından Independence FM Mode’u “Sequential” yapmayı unutmayın. Bunları yapmazsanız oyun içinde müziği dinleyemezsiniz. Şimdiden iyi oyunlar ve iyi dinlemeler diliyoruz.

Müziğiniz hazır! Artık Independence FM’e gelerek kendi attığınız müzikleri arabanızın içinde dinleyebilirsiniz. Umarız yardımcı olabilmişizdir.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir