Anasayfa > Oyun Haberleri > GTA 5 GeoGuesser – GTA Haritasında Yerinizi Bulabilir Misiniz?

GTA 5 GeoGuesser – GTA Haritasında Yerinizi Bulabilir Misiniz?

GTA 5 haritasını avcumun içi gibi bilirim diyenler, karşınızda kendinizi kanıtlayabileceğiniz, üstüne üstlük GTA bilgilerinizi arkadaşlarınızla yarıştırabileceğiniz iki site.

Grand Theft Auto 5’i artık dünyada duymayan, bilmeyen hatta oynamayan kalmamış olabilir, ancak onun kadar popüler olmayan tarayıcı tabanlı bir harita tahmin oyunu olan GeoGuessr’ı bilmeyen hatrı sayılır bir kesim hala mevcut. Dünyanın herhangi bir yerine atıldığınız ve çevrenizi inceleyerek hangi ülkenin neresinde olduğunuzu bulmaya çalıştığınız bu oyunu GTA 5 dünyasına uyarlayan iki oyun sitesi, birkaç haftadır gittikçe popülerleşiyor. Siz de bu mücadeleye varım diyorsanız sizi aşağıya alalım.

GTA 5 GeoGuesser

GTA 5 GeoGuesser, tamamen ücretsiz ve e-posta ile hesap açmanızı gerektirmeyen, direkt sitesinden oynayabileceğiniz bir oyun. Orijinal Geoguessr ile aynı şekilde oynanan oyunda Los Santos şehri, şehrin dışında kalan kırlık alanlar ya da tüm harita modları mevcut. İlk iki modu seçmeniz halinde, oyun sizi yalnızca şehire ya da şehir dışı bir alana atacak şekilde ayarlanıyor. Buradan sonra, oyunu kendiniz için zorlaştırmak veya kolaylaştırmak için kameranızı veya harita üzerinde hareket etme becerinizi devre dışı bırakabilir, veya tahmin etmeniz için bir süre sınırı ayarlayabilirsiniz. Bu adımdan sonra oyuna başlayacaksınız.

gta geoguesser

Sitenin yapımcılarının hazırladığı yukarıdaki gif, oyunun oynanışı hakkında size daha iyi bir fikir sağlayacaktır. İlginizi çektiyse, siteye gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.

GTA 5 Yeni Nesil Çıkış Tarihi Açıklandı

GtaGuessr

GtaGuessr, daha farklı bir format benimseyerek yalnızca ana hikayenin karakterlerinden Franklin’in bir selfie’sinden yerini bulmanızı istiyor. GtaGuessr, Hareket ve bakınma imkanı olmadığı için diğer oyundan biraz daha zorlayıcı ama kendinize güveniyorsanız bu oyunda da tam skor alabilirsiniz. Siteye gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.

gta 5 gtaguessr

Bu iki site, harita üzerinden yerini tahmin etme oyunlarının genel olarak potansiyelini ortaya koymuş gibi görünüyor. İlerleyen zamanlarda daha farklı oyunlar için de bu tarz oyun siteleri görmemiz mümkün olabilir. Şimdilik, ancak Los Santos bilgilerimiz ile hava atabiliyoruz.

Hakkında Ali Ergül

nicelikten ziyade nitelik ve özgünlüğe inanan bir oyun meraklısı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir