Anasayfa > Oyun Haberleri > GTA Online Giriş Süresi Kısaltan Mod Oyuna Eklenecek

GTA Online Giriş Süresi Kısaltan Mod Oyuna Eklenecek

GTA Online giriş süresi ile oyuncuları adeta canından bezdirirken bu soruna çözüm bulan bir mod resmi olarak oyundaki yerini alacak. Detaylar haberimizde.

GTA V‘den adeta bağımsız bir oyun olan ve kalıbına sığmayarak her geçen gün daha da genişlemeye devam eden GTA Online çıkışını gerçekleştirdiği 2013 yılından bu yana popülerliğini kaybetmek bir yana dursun, bunu daha da arttırdı. Ancak neredeyse oyunun ilk çıkışından bu yana oyuncuların muzdarip oldukları en büyük problemlerin başında oyunun yükleme süreleri geliyor. İnsanı çileden çıkartacak kadar uzun olabilen GTA Online giriş süresi için bir mod yapımcısı çözümü bulmuş durumda.

GTA Online giriş süresi

‘T0st’ nickname’ini kullanan geliştiricinin ellerinden çıkmış olan mod oyuncuların gözünü korkutan oyuna giriş süresini neredeyse yüzde 70’lere varan oranda kısaltıyor. Oyuncular arasında büyük ses getirmesinden sonra Rockstar Games‘in de dikkatini çekmiş olan mod için firma T0st adlı mod yapımcısının sözlerine göre 10 bin dolarlık bir ödülü ona layık görmüş durumda. Mod ayrıca GTA Online‘a da resmi olarak entegre edilecek.

T0st‘un açıklamalarına göre oyuncuların oyuna girebilmek için dakikalarca beklemelerinin sebebi işlemci üzerinde meydana gelen darboğaz. Bu probleme neden olan dosyaları bir şekilde optimize etmeyi ve düzgün çalışmalarını sağlamış olan kullanıcı bu başarısı sayesinde Rockstar Games‘in ödül programına dahil edilerek oyuncuların hayatlarını kolaylaştıracak olan bu mod için ciddi miktarda bir ödül kazanmayı hak etmiş durumda.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir