Anasayfa > Oyun Haberleri > GTA V Ses Aktörleri, İkonik Lamar ve Franklin Sahnesini Canlandırdı

GTA V Ses Aktörleri, İkonik Lamar ve Franklin Sahnesini Canlandırdı

GTA V’te Lamar ve Franklin karakterlerini seslendiren Gerald Johnson ve Shawn Fonteno, bir araya gelerek üzerine birçok meme yapılan ikonik sahneyi gerçek hayatta canlandırdı. 

Lamar’ın Franklin ile saç kesiminden dolayı dalga geçtiği, sözünü çok ikonik bir biçimde bitirmesinin ardından Franklin’i şaşkınlık içerisinde bıraktığı GTA V sahnesi, oyuncular için uzun zamandır iyi bir güldürü kaynağı. Bu sahnenin üzerine son zamanlarda üzerine daha çok meme’ler yapılmaya başlandı, karakterler değiştirildi, oyunun içerisine modlar konularak sahnenin birçok farklı hâli oluşturuldu.

GTA VI’da Kadın Ana Karakter Olabilir

Hâl böyle olunca iki karakteri seslendiren Gerald Johnson ve Shawn Fonteno bir araya gelerek GTA V’in ikonik Lamar ve Franklin sahnesini gerçek hayatta canlandırdı.

lamar ve franklin orijinal

GTA V’in Lamar ve Franklin Sahnesi Gerçek Hayatta Çekildi

Videodaki mekân, giyilen kıyafetler, kamera açısı ve tabii ki oyunculuk orijinal sahneye bire bir uydurulmaya çalışılmış. Bu da görünene göre oldukça başarılı olmuş. Lamar ve Franklin’i oynayan sanatçıların bu ikonik sahneyi gerçek hayatta canlandırdıkları videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu videonun oluşturulması üzerine sahnenin orijinaliyle karşılaştırmalar da başladı tabii. Aşağıdaki videoda sahnenin orijinaliyle gerçek hayattaki versiyonunun bire bir karşılaştırılmasını izleyebilirsiniz. Görüldüğü gibi gerçek hayattaki versiyonda bütün detaylarla sahnenin orijinaline mümkün olduğunca sadık kalınmış. Sizce nasıl olmuş?

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir