Anasayfa > Oyun Haberleri > GTA V Xbox Game Pass Servisine Ekleniyor

GTA V Xbox Game Pass Servisine Ekleniyor

Xbox Game Pass, içerisinde GTA V dahil olmak üzere birçok şaşırtıcı eser olan nisan ayı oyunlarını duyurdu.

Xbox, her hamlesiyle kullanıcıları şaşırtmayı ve mutlu etmeyi sürdürüyor. Geçtiğimiz aylarda FM21 ve NBA 2K21 gibi spor oyunlarıyla dikkat çeken Xbox Game Pass servisi, bu ay GTA V’i de konsol tarafında bünyesine katacağını açıkladı. Xbox Game Pass nisan ayı oyunları içerisinde NHL 21 ve bir PlayStation oyunu olan MLB The Show 21 de bulunuyor. Gelin oyunlara ve hangi platformlarda oynanacaklarına hep birlikte bakalım.

Xbox Game Pass Nisan Oyunları: GTA V ve Dahası

Bu ay sisteme eklenecek oyunlar arasında daha çok konsol oyunları bulunuyor. Microsoft, iki oyunu hem konsol hem de bilgisayarlar için Xbox Game Pass’e getirirken üçünü sadece konsola, birini de sadece PC’ye getirmeyi tercih etmiş. GTA V de Game Pass kapsamında sadece Xbox üzerinden kullanılabilecek oyunlar arasında. Konsola gelen oyunların aynı zamanda xCloud’dan da oynanabileceğini, fakat bu hizmetin ülkemizde henüz kullanıma sunulmadığını da hatırlatalım.

NHL 21 (12 Nisan, Konsol)

EA Play kapsamında Xbox Game Pass kütüphanesine eklenen buz hokeyi simülasyonu, 12 Nisan’da Xbox Game Pass konsol kullanıcılarının hizmetine açılacak.

MLB The Show 21 (16 Nisan, Konsol)

PlayStation Studios oyunu olup Xbox Game Pass’e gelmesiyle dikkatleri üzerine çeken beyzbol oyunu, çıkacağı gün olan 16 Nisan’da konsol için Xbox Game Pass kullanıcılarıyla buluşacak.

Grand Theft Auto V (8 Nisan, Konsol)

Tanıtılmaya ihtiyacı olmayan, Rockstar Games’in şaheseri GTA V, bu sefer de Xbox Game Pass aracılığıyla bedava oluyor. 8 Nisan tarihinden itibaren konsol için Xbox Game Pass sahibi olan Xbox oyuncuları, konsolları üzerinden bedavaya Grand Theft Auto V oynayabilecek.

Zombie Army 4: Dead War (8 Nisan, Konsol ve PC)

Nisan 2021 PS Plus oyunları içerisinde de yer alan Zombie Army 4: Dead War, 8 Nisan tarihinden itibaren Xbox Game Pass kullanıcılarına da açık olacak. Oyunu hem konsoldan, hem de PC üzerinden oynayabilirsiniz.

Rain on Your Parade (15 Nisan, Konsol ve PC)

Bir bulut olarak oynadığınız, diğer oyunların stresinden ve aksiyonundan uzak olan bağımsız oyun Rain on Your Parade, 15 Nisan itibarıyla hem PC hem de konsol kullanıcıları için Xbox Game Pass’e eklenecek.

Pathway (15 Nisan, PC)

1930’lu yılların vahşi doğasında geçen bir macera-strateji oyunu olan Pathway, 15 Nisan’da PC için Xbox Game Pass kullanıcılarının hizmetine sunulacak.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir