Anasayfa > Oyun Haberleri > PS Plus Nisan 2021 Oyunları Açıklandı

PS Plus Nisan 2021 Oyunları Açıklandı

Sony, PS Plus Nisan 2021 oyunlarını aboneleri ile paylaştı. PS Plus üyelerine bu ay en az 650 TL değerindeki üç adet oyun ücretsiz verilecek.

PlayStation Plus Nedir?

Sony, geçtiğimiz ay PS Plus abonelerini Final Fantasy VII Remake adlı oyunu ücretsiz vererek memnun etmişti. Sony, bu ay da abonelerine ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor. Nisan ayı kapsamında PS Plus abonelerine ücretsiz verilecek oyunlar PlayStation 4 için Days Gone ve Zombie Army 4: Dead War oldu. PlayStation 5 platformu için ise henüz çıkış yapmamış Oddworld: Soulstorm adlı oyun PS Plus abonelerine ücretsiz olarak sunulacak.

Days Gone

Bend Studio tarafından geliştirilen hayatta kalma temalı aksiyon macera oyunu Days Gone nisan ayının ücretsiz oyunlarından oldu. Çıktığı dönemde adından çokça söz ettiren ve oldukça sevilen oyunun fiyatı PS Store üzerinde 429 TL. 50 saatlik bir oynanış süresiyle bizlere uzun bir macera sunan Days Gone yapımının Metacritic ortalaması ise 71. Days Gone aynı zamanda gelecekte PC platformuna aktarılacak PlayStation oyunlarından biri olacak.

Zombie Army 4: Dead War

Rebellion Developments tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz yıl çıkış yapan Zombie Army 4: Dead War bir üçüncü şahıs macera oyunudur. Sniper Elite serisinin bir oyunu olan yapımda co-op seçeneği de mevcut. 10-12 saatlik bir oynanış sunan oyunun PS Store fiyatı ise 219 TL belirlenmiş.

Oddworld: Soulstorm

Oddworld Inhabitants tarafından geliştirilen yapım 6 Nisan tarihinde PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve PC platformlarına çıkış yapacak. 1998’de çıkmış olan  Oddworld: Abe’s Exoddus yapımının yeniden tasarlanması ile oluşan oyun PlayStation 5 sahibi PS Plus abonelerine ücretsiz olarak verilecek.

PS Plus Nisan 2021 oyunları 6 Nisan tarihinde oyuncular ile buluşacak. O güne dek geçtiğimiz ayın PS Plus oyunlarını kütüphanenize eklemeyi unutmayın.

Hakkında Yalçın Erdal

6 yaşında internet kafede başlayan oyun tutkusunu konsolu ile evine taşıyan bir içerik üreticisidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir