Anasayfa > Blog > GTA: Vice City Hileleri
gta vice city hileleri

GTA: Vice City Hileleri

Grand Theft Auto serisinin güzel eserleri GTA: Vice City ülkemizdeki çoğu oyuncunun ilk oyunu. Yani GTA Vice City hileleri yazısı yayınlamamak olmazdı.

Grand Theft Auto oyunlarında hile komutları girilirken herhangi bir ek programa ihtiyacımız yok. Oyun içi yazılan şifreler yeterli olmakta. GTA Vice City hile komutları, oyunu geliştiren programcı ve test elemanlarının çeşitli hataları kontrol etmeleri için oyunun içerisine yerleştirilmiştir. Bu sayede bizler de oynarken kendimize eğlence yaratabiliyoruz.

Grand Theft Auto: Vice City ilk çıktığında GTA III’ün bir modu olarak geliştirilse de oyun hikayesi şekillendikçe tek başına büyük bir oyun olarak anılmaya başladı. Rockstar Games’in en başarılı oyunlarından birisi haline geldi. 2002 gibi erken bir tarihte çıkmasına rağmen, pek çok oyuncu günümüzde de keyifle oynamaya devam ediyor.

GTA Vice City Hileleri Kullanımı

Oyun açıkken ya da duraklatılmış halde hile kodlarını yazabilirsiniz. Kodların herhangi bir büyük-küçük harf duyarlılığı yok, dilediğiniz gibi yazabilirsiniz. Aynı zamanda yazarken boşluk tuşuna basmadan yazmanız gerekiyor. Kodları bir panele yazmadığımız için yanlış yazdığımızda çalışmayabilir, fakat hiç beklemeden tekrardan yazabilirsiniz.

Eğer hoşlanmadığınız bir hile komutu yazdıysanız ve kapatmak istiyorsanız aynı kodu tekrardan yazarak kapatabilirsiniz. Yine de bir şey yapmadan önce save almanızda fayda var, dosyaların bozulmasını ya da oyunda açıklık olmasını istemiyorsanız önce kayıt alıp sonra hile yazmanızı tavsiye ederiz.

GTA Vice City Şifreleri

Oyunda bütün insanlara kendinizi sevdirebileceğiniz ve kendi çetelerinizi kurabileceğiniz gibi çeşitli silah gruplarına da sahip olarak eğlence katsayınızı arttırabilirsiniz. Aynı zamanda  görev anlarında hayatta kalmanızı ve görevinizi kolaylaştırabileceğini de belirterek listeye geçelim.

KOMUT
İŞLEV

 

THUGSTOOLS
Çete Silahları
PROFESSIONALTOOLS
Profesyonel Silahlar
NUTTERTOOLS
Standart Silahlar
ASPIRINE
Can Hilesi
PRECIOUSPROTECTION
Çelik Yelek Verir
LEAVEMEALONE
Polisler peşinizi bırakır
PANZER
Tank hilesi
BIGBANG
Yakındaki araçlar patlar
SEAWAYS
Arabalar suda yüzer
GETTHEREQUICKLY
Eski Yarış Arabası
TRAVELINSTYLE
Eski Yarış Arabası 2
GETTHEREAMAZINGLYFAST
Yeni Yarış Arabası
GETTHEREVERYFASTINDEED
Yeni Yarış Arabası 2
ROCKANDROLLCAR
Limuzin hilesi
FANNYMAGNET
Kadınlar size aşık olur
NOBODYLIKESME
Herkes sizden nefret eder
FIGHTFIGHTFIGHT
Herkes birbirine saldırır
GRIPISEVERYTHING
Arabaları sürmek kolaylaşır
HOPINGIRL
Kadınlar arabınıza biner
COMEFLYWITHME
Arabalar uçmaya başlar
ALOVELYDAY
Gün güneşlenir
BOOOOOORING
Zaman yavaşlar
ONSPEED
Zaman hızlanır

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir