Anasayfa > Oyun Haberleri > GTA VI’nın Paraşüt Dosyaları Sızdırılmış Olabilir

GTA VI’nın Paraşüt Dosyaları Sızdırılmış Olabilir

GTA VI’nın paraşüt dosyaları, Red Dead Redemption 2’nin oyun verilerinde dolaşan bir veri madencisi tarafından sızdırılmış olabilir.

GTA VI ile ilgili sızıntılar ve bilgiler son zamanlarda üzerimize yağmaya devam ediyor. Birkaç gün önce güvenilir bir kaynak oyunun erkek ve kadın olmak üzere iki ana karaktere sahip olacağını sızdırmıştı. Red Dead Redemption 2’nin oyun dosyalarında RDR2’de kullanılamayacak kadar modern olan silahlara da rastlanmıştı. Şimdi ise GTA Forums’tan bir veri madencisi yine Red Dead Redemption 2’nin oyun dosyalarında GTA V’te bulunmayan bir paraşüt dosyası keşfetti. Gönderinin linkine buradan, ekran görüntüsüne ise buradan ulaşabilirsiniz.

gta-vi

GTA VI’nın Paraşüt Dosyaları Bulundu Mu?

Rockstar Games’in GTA VI’da kullanmak isteyeceği özellikleri, en yeni oyunu olan Red Dead Redemption 2’de denemesi gayet olası. Oyun dosyalarında keşfedilen ve Reddit’teki bir kullanıcının kontrolüne göre oyunun PC’ye çıkışından beri RDR 2’nin içinde bulunan bu paraşüt dosyalarının GTA V’te bir karşılığı yok. GTA V’in paraşüt dosyalarıyla karşılaştırılınca yeni keşfedilen verilerin eski paraşüt dosyalarıyla farkı ortaya çıkıyor. Bu da veri madencilerinin yeni keşfettiği dosyaların yüksek ihtimalle GTA VI’ya ait olduğunu gösteriyor.

Ocak Ayındaki Sızıntılar

Yazının başında belirttiğimiz gibi ayın başından itibaren Rockstar’ın duyurması beklenen oyun hakkında birçok sızıntı ve spekülasyonla karşılaşıyoruz. Daha önce Call of Duty ile ilgili birçok başarılı sızıntı yapan bir YouTuber olan Tom Henderson, GTA VI’nın kadın ve erkek olmak üzere iki farklı ana karaktere sahip olacağını iddia etti. Ardından Red Dead Redemption 2’nin oyun dosyalarında oyunda bulunmayan ve oyuna eklenmesi beklenmeyen silahlar keşfedildi. Elimizde bulunan bütün bilgiler de şimdi keşfedilen paraşüt dosyalarının da GTA VI için kullanılacağını gösteriyor.

Ne Olacak Şimdi?

Rockstar Games’in oyun duyurma ve çıkarma sıklığına bakarsak GTA VI’nın bu sene duyurulma ihtimalinin çok yüksek olduğunu görüyoruz. Daha önce şahitlik ettiğimiz gibi resmî kaynaklardan gelen sızıntıların da bu süreçte katalizör olacağını da tahmin edebiliyoruz. Bütün bu bilgiler ışığında GTA VI ile ilgili resmi bir açıklamanın bu yıl içerisinde gelmesini bekleyebiliriz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir