Anasayfa > Oyun Haberleri > Gwent Oyunu İçin Yeni Bir Genişleme Paketi Yolda

Gwent Oyunu İçin Yeni Bir Genişleme Paketi Yolda

Witcher evreninin sevilen detaylarından biri olan Gwent oyunu için yeni bir genişleme paketinin yolda olduğu açıklandı. Detaylar haberimizde.

Oyun içerisinde çoğumuzun bir el oynamak için başına oturduğu, ancak zamanın nasıl geçtiğini anlamadan belki de saatlerimizi harcadığımız Gwent geçtiğimiz günlerde kendi ayrı kart oyunu ile de çıkışını gerçekleştirmişti. Oyuncular tarafından uzun süredir beklenen bir haber olan ayrı bir Gwent oyunu da iyi yorumlar ile karşılanmıştı.

Gwent şimdi de 30 Haziran tarihinde yayınlanacak olan büyük genişleme paketi ile içerik konusunda oyunculara daha fazlasını sunmayı vadediyor. Ek paket ile birlikte The Witcher 3 oyunundan tanıdığımız bir kötü adam da oyuna eklenecek. Bu isim Heart of Stone ek paketi ile karşımıza çıkmış olan Gaunter O’Dimm‘den başkası değil.

Master Mirror adını taşıyan genişleme paketi ile birlikte ayrıca oyuncular 70’in üzerinde yeni karta da kavuşacaklar. Oyunun çıkışına kadar oyunculara tanıtılacak olan kart setlerinin ilki ise 6 Haziran tarihinde karşımıza çıkacak. Oyuna eklenecek yeni kartlar ile birlikte kaçınılmaz olarak yeni mekanikler ve stratejiler de göreceğiz. Tüm bunların yanı sıra genişleme paketi ile bazı yeni kozmetik ögeler de oyuncuları bekliyor olacak.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir