Anasayfa > Oyun Haberleri > Hades Oyunundan Zagreus, Figür Olarak Karşımıza Çıkacak

Hades Oyunundan Zagreus, Figür Olarak Karşımıza Çıkacak

Hades oyununun ana karakteri Zagreus, gerçek hayatta ufak bir figür olarak üretilip satışa sunulacak.

Hades, nispeten ufak bir stüdyo olan Supergiant tarafından piyasaya sürülen bir roguelike oyun. 2020’de birçok yılın oyunu ödülüne layık görülen Hades, küçük bütçesine rağmen hem sanat tasarımıyla, hem de bağımlılık yapan oynayışıyla oyuncuları mest etti. Zagreus olarak yeraltının tanrısı olan babamız Hades’e karşı çıkarak yer yüzüne ulaşarak bizden saklanan bazı sırları açığa çıkarmaya çalıştığımız oyun, Steam’de de son derece olumlu incelemeler aldı.

Zagreus Figür Oluyor

Görünen o ki Hades’in bu popülerliği figür üreticilerini de harekete geçirdi. Karizması ve soğuk kanlılığıyla dikkat çeken ana karakter Zagreus, bir figür olacak. Figürü daha önce Persona gibi birçok oyun için figür üreten firma Good Smile üretecek. Supergiant Games, aşağıdaki gönderiyle birlikte haberi takipçilerine duyurdu.

Supergiant, “Zagreus’un figür olarak hayata geçmesini sabırsızlıkla bekliyoruz, özellike de onu daha önce birçok favori figürümüzü üreten Good Smile’ın becerikli ellerine emanet ettiğimizi bildiğimiz için. Bu projeyle ilgili daha fazla detay için takipte kalın.” açıklamasını yaptı.

Figürün fiyatı henüz belli değil fakat Good Smile’ın diğer ürünlerine göz atacak olursak 60-70 dolarlık bir fiyat etiketinin şaşırtıcı olmayacağını anlıyoruz.

Geçtiğimiz haftalarda Hades ile ilgili bir PS listelemesi gün yüzüne çıkmıştı. Henüz resmî bir açıklama yok fakat Supergiant’ın popüler roguelike oyununun yakın zamanda PlayStation konsollara gelmesini bekleyebiliriz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir