Anasayfa > Oyun Haberleri > Hades PlayStation 4 Konsolu İçin de Yolda!

Hades PlayStation 4 Konsolu İçin de Yolda!

Geçtiğimiz yılın ortalığı adeta kasıp kavuran bağımsız yapımı Hades PlayStation 4 için de çıkış yapacak gibi görünüyor. Detaylar haberimizde.

Geliştirici koltuğunda Supergiant Games‘in oturduğu Hades son yılların en başarılı bağımsız yapımları arasına adını yazdırmayı başarmıştı. Hatta yalnızca bağımsız yapımlar arasında değil, bir çok AAA rakibinin arasından da sıyrılarak ödülden ödüle koşan Hades bizlere bağımsız yapımların ulaştığı mertebeyi göstermesi açısından da önemli bir örnek teşkil ediyordu. Roguelike aksiyon-rol yapma türündeki yapımda Yunan mitolojisinin yeraltı tanrısı olan Hades‘in oğlu Zagreus‘u yönetiyor ve babamızın diyarından kaçmaya çalışıyorduk. Nintendo Switch, Mac ve PC platformları için çıkış yapmış olan oyun buna karşın popüler oyun konsolları Xbox ve PlayStation cephesinde ise oyuncu ile buluşmamıştı. Ancak Kore’den gelen bir haber bu durumun en azından PlayStation için pek de uzun sürmeyeceğini gösteriyor.

2020 Yılının En İyi 10 Oyunu

Kore Oyun Derecelendirme Kurulu sevilen yapımı PlayStation 4 konsolu için derecelendirdi. Bu da sevilen yapımın yakın zamanda PlayStation 4 için de çıkış yapacağını gösteriyor. Şimdilik Xbox cephesi için ise herhangi bir kıpırtı görünmüyor. Yolda olduğu anlaşılan PlayStation 4 sürümü için ise yayıncı koltuğunda Take Two‘nun oturacağı ortaya çıkan bir diğer veri. Sayısız ödül kazanmayı başaran ve 93 Metacritic puanı ile de başarısını kanıtlamış olan yapımın PlayStation 4 çıkışını ne zaman gerçekleştireceği ise şimdilik gizemini koruyor. Konsollara baktığımızda Nintendo Switch cephesinde de harika bir iş çıkarttığı görülen Hades bakalım PlayStation 4 cephesinde nasıl bir performans sergileyecek?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir