Anasayfa > Oyun Haberleri > Half-Life: Alyx Artık VR Olmadan Bitirilebilecek

Half-Life: Alyx Artık VR Olmadan Bitirilebilecek

Daha önce Half-Life: Alyx’in VR olmadan açılabildiğini görmüştük. Yeni düzenlemelerle oyunu VR olmadan bitirmek de mümkün kılındı.

VR teknolojisi her geçen gün gelişmeye devam etse de, genel kullanıcı düzeyine henüz inemediğini söylemek gerekir. Ekipmanların pahalılığı ve istediği sistem gereksinimleri onu hala oyunculardan birkaç adım uzakta tutuyor. Yine de Half-Life serisinin yeni oyununu deneyimlemek isteyen pek çok insan var. Bu insanlardan eli kodlama ve donanıma yatkın olanlar oyun çıktığı günden itibaren modlayarak sorunları ortadan kaldırmaya çalışıyor.

Half-Life: Alyx VR olmadan çalıştırıldı!

Artık Oyunun Sonunu Görebiliyoruz

Bu çalışmalardan bir tanesi ise kendinden söz ettirir cinsten. Artık oyunu sadece çalıştırmakla kalmıyor, bitirebiliyoruz. Tabii bu kolay bir süreç değil, sadece doğru ayarlamalarla çalıştırmak için dahi kompleks sayılabilecek bir işlemler dizesini tamamlamak gerekiyor. Yine de modu tamamlayanlar oyunculara yardımcı olmak adına eğitici bir videoyu YouTube’da paylaşmışlar.

Eğer seriye düşkünseniz, bu deneyimi yaşamak istiyorsanız ama maddi durumunuz VR setini karşılamıyorsa videoya göz atmanızda fayda var. Belki de oyunu satın alma isteğiniz gelecek ve biraz uğraştırıcı bu süreç canınızı o kadar da sıkmayacak. Valve’dan VR harici oynanabilirlik için bir açıklama gelmedikçe daha iyi bir seçenek de mevcut değil zaten.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir