Anasayfa > Oyun Haberleri > Half-Life: Alyx İnceleme Puanları Yayınlandı

Half-Life: Alyx İnceleme Puanları Yayınlandı

Valve’ın son oyunu olan Half-Life: Alyx inceleme puanları ile karşımızda! Merakla beklenen oyunun puanlarına birlikte göz atalım.

Valve‘ın ilk VR oyunu olma özelliğini de taşıyan Half-Life: Alyx aynı zamanda Half-Life serisi için de uzun yıllar sonra çıkan ilk yapım olma özelliği ile oyuncuları bir hayli heyecanlandırmıştı. Hal-Life serisinin ek paketleri haricinde ilk kez bir ana oyunda efsanevi karakterimiz Gordon Freeman harici bir karakteri yönettiğimiz Half-Life: Alyx adından da anlaşılacağı üzere ikinci oyunda bize eşlik eden Alyx‘in maceralarına odaklanan bir yapım.

VR teknolojisinin gücünü en net görebileceğimiz yapımlardan biri olarak karşımıza çıkan Half-Life: Alyx inceleme puanları ile de gücünü göstermiş durumda. Metacritic puanı 92 olan oyun aynı zamanda sitenin ”mutlaka oynanmalı” listesine de girmiş durumda. Bunun haricinde IGN‘den 10 üzerinden 10 puan alan oyun Polygon ve Eurogamer gibi büyük sitelerin de önerilenler listesinde kendine yer buldu. Gamesradar ekibinden 5 üzerinden 4.5 puan almayı başaran Half-Life: Alyx, Gamespot kanadından ise 10 üzerinden 9 puanın sahibi oldu.

Oyun dünyasının büyük isimlerinden olumlu geri dönüşler ve yüksek puanlar alan Half-Life: Alyx oyuncular tarafından da oldukça beğenilmiş durumda. VR teknolojisi ile neler yapılabileceğinin adeta bir kanıtı niteliğinde olan oyun, oyun teknolojileri konusunda ne kadar mesafe kat ettiğimizin de somut bir örneği. Bakalım Valve Half-Life: Alyx ile başladığı VR macerasını başka oyunlarla da devam ettirecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir