Anasayfa > Oyun Haberleri > Half-Life: Alyx Oyunundan İlk Oynanış Videosu Geldi!

Half-Life: Alyx Oyunundan İlk Oynanış Videosu Geldi!

Valve’un 23 Mart’ta çıkacak olan yeni VR oyunu Half-Life: Alyx için ilk oynanış videosu IGN’in YouTube kanalında yayınlandı.

Half-Life serisinin uzun zamandır beklenen fakat beklendiği gibi çıkmayan yeni oyunu Alyx’in oynanışını ilk defa görüyoruz. Oyunun hikayesinin ilk kısımlarında, bir tren istasyonunda geçen bu video oyunun mekaniklerini bize açıkça sunar nitelikte. Oyunun yayınlanan ilk oyun içi videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Dört dakikalık bu videoda oyunun hikayesinden çok oynanışına değiniliyor.

Bekleyenlerin Half-Life: Alyx oyununun çıkışına verdikleri olumsuz tepkiler bu oynanış videosu ile beraber kaybolmuş gibi duruyor. Hareket mekanikleriyle dikkat çeken oyunun ilk oynanış videosu hayranlar tarafından oldukça olumlu tepkiler aldı. Silah modifiyesi ve giyilebilir şapkalar da oyuncular tarafından ziyadesiyle takdir edilen minik detaylar arasında.

Half-Life: Alyx, her ne kadar sanal gerçeklik üzerinden oynanacağı için normal bir oyun kadar sürekli bir kitle yakalayamayacak gibi gözükse de kendisinin duyurulmasıyla beraber Valve Index’in satışlarını uçurduğunu belirtmeden geçmeyelim.

23 Mart’ta oynanabilecek olan Half-Life: Alyx için Steam üzerinden %10 indirimle 82,80 TL karşılığında ön sipariş verebilirsiniz.

En güncel oyun haberleri için bizleri takipte kalın, herkese iyi oyunlar diliyoruz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir Yorum

  1. çok iyi yalnız yürüme olayını sevmedim. gideceğin yeri işaret ediyorsun karakter oraya ışınlanıyor gibi. VR’de bunu nasıl yapabilirler, bence küçük bir kumanda ele uygun bir kontrolcü yardımıyla yürüme yapılabilir hatta oyuna ait bir çok şey yapılabilirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir