Anasayfa > Oyun Haberleri > Half-Life: Alyx Soundtracki Resmi Olarak Tüm Platformlarda

Half-Life: Alyx Soundtracki Resmi Olarak Tüm Platformlarda

Half-Life: Alyx soundtracki resmi olarak tüm dijital platformlarda. Detaylar haberimizde.

Half-Life: Alyx, VR evrenini kasıp kavurdu. Oyunun kendisi gibi soundtracki de muazzam. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda Half-Life oyunlarının soundtrackleri (Half-Life 1, Half-Life 2, Half-Life 2 Episode 1 ve Half-Life 2 Episode 2.) dijital platformlarda resmi bir şekilde erişilebiliyorlardı. Bugün ise Valve’ın resmi Twitter hesabında yayınlanan habere göre de Half Life: Alyx soundtrackini Steam üzerinden satın alabilir, Spotify ve Apple Music platformlarından ücretsiz bir şekilde erişebilirsiniz. Bugün yayınlanacak soundtrack listesi yalnızca Chapter 1: Entanglement adlı bölümden parçalardan oluşacak. Kalanı ise sonraki günlerde gelecek. Albümü Spotify veya Apple Music’ten listenize eklerseniz veya Steam üzerinden satın alırsanız, geriye kalan bölümlerin parçaları da otomatik olarak eklenecektir.

Half Life Alyx

Half-Life serisinin her zaman gizemli, korkutucu veya hareketli olmuştur. Oyunda gizemli bir hava varken gerilimli müzikler, aksiyon sahnelerinde hareketli müzikler tercih etmiştir Valve. Yani siz Half-Life oynarken oyunda ne yaşıyorsanız müzikleri de ona göre verip çok güzel bir atmosfer yaratmayı başarıyor oyun. Half-Life: Alyx de bu kervana katıldı. Zaten VR teknolojisiyle birlikte oyunun evrenine giriş yaptığınız yetmiyormuş gibi, verdiği müziklerle beraber sizi o evrenin bir parçası haline getiriyor. Spotify için soundtrack listesine ulaşmak için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir