Anasayfa > Oyun Haberleri > Halo Infinite Beta Dosyaları Hikayeyi Sızdırdı

Halo Infinite Beta Dosyaları Hikayeyi Sızdırdı

Halo Infinite beta dosyaları 343 Industries’in istemsizce yaptığı bir hata sonucu oyunla ilgili bazı şeyleri sızdırdı.

Halo Infinite Yapımcıları 2021 Çıkış Tarihinde Kararlı

Teknik ön izleme için bu hafta oyunculara açılmış olan Halo Infinite beta botlara karşı çok oyunculu modu ile oyunun teknik kısımlarını paylaşmış ve oyunculardan olumlu geribildirimler almaya başlamıştı. Fakat Halo Infinite hikayesi hakkında bir şeyler öğrenmek isteyen hayranlar bu sırları açığa çıkarmak umuduyla dosyaları karıştırarak 343 Industries‘in farkında olmadan koydukları dosyalar sayesinde aradıklarını buldular.

Önceki ay geliştirici 343 Industries çıkıştan bir süre sonra oyuna gelecek Heroes of Reach DLC‘si ile baştaki hikayeyi takip eden ek hikaye paketleri ve birçok hikaye bileti olabileceği ihtimaline işaret vermişti. Görünüşe göre bu durum yalnızca bir ihtimalden ibaret değil. Halo Infinite betasında genel bakış menüsünde dikkat çeken boş ayarlar Halo Waypoint uygulaması ile rahatça gözüküyor. Uygulamadaki ‘campaigns’ kısmının çoğul olması oyuncuların birden fazla hikayeye erişimlerinin olacağını gösteriyor.

343 Industries oyunun 10 yıllık içerik desteğine sahip olacağını bildirdiğinden birçok hikayenin olması şaşırtıcı değil, fakat asıl sorun bu hikaye dosyalarının Halo Infinite beta dosyalarına karışmış olması. Bu dosyalar hikaye açısından pek çok spoiler içeriyor, ki internete çoktan düşmeye başlayan bu sızıntılar birçok hayranın gelecekteki oyun deneyimini mahvedebilir. Yaratıcı yönetmen Joseph Staten da bu sızıntıların varlığını doğrulayarak oyuncuları uyardı.

Selam millet, uyarı: istemsizce küçük bir miktar #HaloInfinite hikaye dosyalarını teknik ön izlemeye dahil ettik. Ne yazık ki, bu dosyalar spoiler içeriyor. Bunun gibi sızıntılar geliştirici ekip için can sıkıcı ve herkes için hikaye deneyimini mahvedebilir. Bu yüzden lütfen spoilerlar için gözünüzü dört açın ve görürseniz yaymayın.

Bu dosyalar hikaye hakkındaki bazı detayları, görev hedeflerini ve ana hikayenin tamamından sonuna kadar önemli bir dönemeci sızdırıyor. Bu sızıntıları görmemek adına forumlarda ve sosyal platformlarda dikkatli olmanızı, görmeniz durumunda da diğer oyuncuların deneyimini mahvetmemek adına paylaşmamanızı öneririz.

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir