Anasayfa > Oyun Haberleri > Halo Infinite Yapımcıları 2021 Çıkış Tarihinde Kararlı

Halo Infinite Yapımcıları 2021 Çıkış Tarihinde Kararlı

Oyun odaklı YouTube kanalı itmeJP‘nin Dropped Frames isimli podcast’ine katılan Phil Spencer, Halo Infinite için verilen 2021 tatil sezonu çıkış tarihinde kararlı olduklarını söyledi.

2020 Xbox Games Showcase’de ilk defa oynanış videosu gösterilen ve çıkış tarihi 2020 tatil sezonu olarak verilen Halo Infinite görsel olarak yeterli bulunmamış, etkinlikteki diğer grafiksel olarak göz alıcı oyunların ve Xbox Series Xin kendini ”şu ana kadar yapılmış en güçlü konsol” olarak pazarlamasının da etkisiyle hayranlar oyunu ağır eleştirilere tutmuştu. Bunun üzerine 343 Industries, HALO Twitter hesabından oyunun 2021’e ertelendiğini duyurmuştu.

2021 başından itibaren oyunun yeniden geliştirilme süreci hakkında aylık blog gönderileri ve ekran görüntüleri paylaşan 343, son olarak ay başında E3 2021 Xbox & Bethesda Games Showcase‘de oyunun hikaye modundan ufak bir kesit ve çok oyunculu modu için tam teşekküllü bir fragman yayınlayarak hayranları yeniden heyecanlandırmıştı. Ancak oyunun çıkış tarihinin bu kez de 2021 tatil sezonu olarak belirtilmesi ve yine tam bir tarih verilmemiş olması bazı oyuncuları endişelendirmişti.

Halo Infinite Multiplayer Modu Ücretsiz Olacak

Phil Spencer: Takım oldukça kararlı

Oyunun çıkış tarihinin ne zaman belli olacağı ve neden tam bir tarih verilmediği soruları Halo topluluğunda kol gezmeye devam ederken Phil Spencer bu sorulara Dropped Frames’te yanıt verdi. Spencer şöyle konuştu:

”Belli bir gün seçip daha sonra onu bir hafta ileri almak durumunda kalmaktansa -ki bu noktada böyle bir şey bir başarısızlık olarak algılanacaktır- tam tarihin ne olacağından emin olana kadar beklemek istiyoruz. Takım tatil dönemi için oldukça kararlı.”

Bunların yanı sıra Spencer, çıkış tarihin ay bazında belli olduğunu ve belirlenecek tarih için 3-4 haftalık bir aralığa baktıklarını söyledi. Phil Spencer, konuyla ilgili sözlerini takımın yaz sonuna doğru daha net konuşabileceğini söyleyerek bitirdi.

Hakkında Ali Ergül

nicelikten ziyade nitelik ve özgünlüğe inanan bir oyun meraklısı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir