Anasayfa > Oyun Haberleri > Halo: The Master Chief Collection 7. Sezonu Başladı

Halo: The Master Chief Collection 7. Sezonu Başladı

Halo Infinite bekleyişi sürerken 343 Industries Halo: The Master Chief Collection içindeki eski Halo oyunları için yeni içerikler yayınlanmaya da devam ediyor. Serinin ikonik düşman/müttefiği Elite‘lere adanmış MCC 7. Sezon bugün çıktı.

343 Industries, Aralık 2019’da Steam‘e Halo: Reach ile çıkış yapan Halo: The Master Chief Collection‘a yeni içerikler getirmeye devam ediyor. 2020 boyunca Halo 5: Guardians hariç bütün Halo oyunlarının teker teker eklendiği The Master Chief Collection, serinin emektarlarının yanında PC pazarında da yeni oyunculara kavuşmuştu. Bütün oyunlar çıkış yaptıktan sonra MCC‘nin geleceğinin nasıl olacağını merak eden serinin hayranlarına 343 Industries serinin eski oyunlarına 10 sezonluk ek içerikler vaat etmişti. 6 sezondur Halo: Combat Evolved, Halo 3 ve Halo 4 için yeni silah ve araç kaplamaları ile yeni zırh parçaları yayınlayan 343, bu sezon da uzun zamandır beklenen bazı yenilikleri MCC‘ye getirdi.

7. Sezon, önceki sezonlarda olduğu gibi eski Halo oyunlarının eksiklerini MCC‘ye getirmenin yanı sıra serinin emektarları için yepyeni içerikler de eklemeyi hedefliyor. Öncelikle bu sezonun maskotları olan ‘Elite’ler Halo tarihinde ilk kez zırhlarını ve kılıç renklerini istedikleri gibi özelleştirebilecekler. Bunun yanında E3 2021 Xbox & Bethesda Games Showcase‘de gösterilen Halo Infinite çok oyunculu fragmanında Spartan’ların giydiği yeni nesil Mk. VII Keystone kaskına da oyuncular Halo 4 için ücretsiz sahip olabilecekler. Eksik özellikleri geri getirme departmanında ise Halo: Combat Evolved için orijinal XBOX ile uyumlu görseller, eksik Halo 4 indirilebilir içeriği ‘The Champions Bundle’ ve yine Combat Evolved için mod yazılımları ve mod desteği MCC‘ye eklendi. Son olarak 6. Sezon kısa süreli aktif edilerek testleri yapılan Custom Game Browser‘da Halo:Reach için kalıcı olarak aktif hale geldi.

Eski/yeni her tür Halo oyuncusu için yeni bir şeyler getiren MCC 7. sezonuna Xbox, Steam ve Microsoft Store üzerinden erişebilirsiniz.

Hakkında Ali Ergül

nicelikten ziyade nitelik ve özgünlüğe inanan bir oyun meraklısı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir