Anasayfa > Oyun Haberleri > Hapisten Kaçıp Call of Duty Alan Adam Yakalandı

Hapisten Kaçıp Call of Duty Alan Adam Yakalandı

Dünya çapında birçok yaş grubu tarafından fazlasıyla sevilen bir oyun serisi olan ve 2021’de başka bir oyun ile karşımıza çıkacak Call of Duty, görünüşe göre tekrar hapishaneyi boylamanız riskini almaya bile değer.

Yeni Bir Call of Duty Oyunu Geliyor!

28 Kasım 2020’de ateşli silah suçları ve hırsızlık gibi suçlardan dolayı 17 yıl hapis cezası alan Clint Butler, Buckinghamshire‘daki Spring Hill Hapishanesi‘nden kaçma çabasında başarılı olmuştu. Hapishane kaçağı bir süre gözlerden uzak kalıp tekrar yakalanmaktan kaçınmış olsa da içindeki oyuncu ruhuna yenik düşerek arkadaşıyla birlikte Call of Duty: Black Ops Cold War almak için dışarı çıktı.

Karantina dolayısıyla sokakların polislerle dolu olduğu bu sırada çevrilen Butler dışarı çıkma gerekçesi olarak karantinada evde duramadığını ve yeni Call of Duty oyununu almaya geldiğini öne sürdü. Polislerden biri, onları durdurmalarının sebebinin Butler ve arkadaşının onları gördükleri an dönüp uzaklaşmaya çalıştıkları olduğunu söylediği sırada Butler polisi tekmeleyip kaçmaya kalkıştı. Islak zemin üzerinde tekme attığı gibi koşmaya çalışan Butler‘ın bir milim bile oynayamadan kayıp düşmesini fırsat bilerek onu yakalayan polisler kısa bir boğuşmanın ardından kaçağı etkisiz hale getirmeyi başardı.

Hapishaneye geri gönderilen Butler, cezasına kaçışından 13 ve polise saldırışından 6 olmak üzere toplam 19 aylık bir ekleme aldı. Birmingham Polis Müfettişi Nick Rowe bu ilginç olay hakkındaki düşüncesini şöyle belirtti: “Neden karantina sırasında bir video oyunu almak için arkadaşıyla şehre inme gibi aptal bir karar verip hapishaneye dönme riskini göze aldığı bir gizem olarak kalacak.” Konu Call of Duty olunca bu riskin bir gizem olup olmayacağı tartışılabilir. Sizin düşünceleriniz neler?

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir