Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Bir Call of Duty Oyunu 2021 Yılında Bizlerle Olacak

Yeni Bir Call of Duty Oyunu 2021 Yılında Bizlerle Olacak

Activision, yeni bir Call of Duty oyununun 2021 yılının son çeyreğinde piyasaya sürüleceğini kazanç çağrısında açıkladı.

Popüler FPS oyunu serisine her geçen yıl yeni oyunlar eklenmeye devam ediliyor. Activision Blizzard şirketinin çeyreklik kazanç çağrısında Activision’ın CFO’su 2021 yılının son çeyreğinde yeni bir Call of Duty oyununun piyasaya sürüleceğini açıkladı. Toplantıda yeni Call of Duty oyunu için herhangi bir isme, geliştiriciye veya içeriğe değinilmedi. Call of Duty serisi her yıl yeni oyunlarla karşımıza çıktığı için bu gelişme pek şaşırtıcı olmasa da bu vesileyle doğrulanmış oldu.

Durkin, mevcut Call of Duty topluluğunun zamanla bu yeni oyuna ve Black Ops Cold War’a yönlendirileceğini de belirtti. The Motley Fool tarafından yapılan transkripsiyona göre toplantıda ayrıca hem Activision hem de Blizzard tarafında kârda bir artış beklendiği açıklandı.

call of duty league

Call of Duty serisinin bedava battle royale oyunu Warzone’un gösterdiği üstün başarı sayesinde Activision’ın yıllık bir şekilde büyük Call of Duty oyunları çıkarmaya devam edip etmeyeceği merak konusu olmuştu. Yapılan son açıklamalar Activision’ın durmaya pek niyetli olmadığını gözler önüne seriyor. Activision’ın önümüzdeki yıllar için planlarında Warzone’un payının hâlâ büyük olduğunu da belirtelim.

Yeni Call of Duty Warzone Haritası

Activision Blizzard’ın Blizzard kolunda da gelişmeler sürüyor. Mobil platformlar için geliştirilmekte olan birkaç adet bedava Warcraft oyununun yolda olduğunu, çevrim içi düzenlenecek olan BlizzCon 2021’in de 19 Şubat’ta başlayacağını unutmamak lazım. Call of Duty serisinin sıklıkla karşılaştırıldığı başka bir FPS markası Battlefield için sıradaki oyunun bu sene çıkacağı da geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir