Anasayfa > Oyun Haberleri > Harry Potter Oyunu 2021’de Karşımıza Çıkabilir

Harry Potter Oyunu 2021’de Karşımıza Çıkabilir

Hayranlar tarafından uzunca bir süredir merakla beklenen ve RPG türünde olacağı söylenen Harry Potter oyunu 2021 yılında oyuncularla buluşabilir. Detaylar haberimizde.

Bir süredir yapılan sızıntılar, gerçek olduğu iddia edilen oyun içi görüntüler ve hiçbir Harry Potter oyununda bulunmayan detayların yer alacağı söylentileri ile adından sıkça söz ettiren RPG türündeki yeni Harry Potter oyunu beklediğimizden çok daha yakın bir zamanda karşımıza çıkabilir. Warner Bros. Games‘in alt stüdyolarından biri olan Avalanche Software tarafından geliştirilen oyun söylentilere göre PlayStation 5 ve Xbox One X gibi yeni konsollar ile birlikte 2021 yılında hayatımıza girecek. Merakla beklenen oyunun yalnızca bu konsollara özel olacağı da söylentiler arasında.

Harry Potter oyunu

Ancak oyunun çıkış tarihi onaylanmak şöyle dursun, oyunun geleceği bile henüz resmi ağızlar tarafından kesin olarak onaylanmış değil. Yine de hayranlar bu RPG türündeki Harry Potter oyunu için daha şimdiden oldukça heyecanlılar. Oyunun Harry Potter‘ın önceki oyunlarının aksine bu kez bizlere bir Hogwarts öğrencisi olarak kendi karakterimizi yaratma şansı vereceği, Hogwarts ve çevresinin detaylı olarak modelleneceği ve RPG elementlerinin büyük önem taşıyacağı söyleniyor. Oyunda serinin ikonikleşmiş karakterlerini de görecek olsak da konunun Hogwarts‘ta yaşanan olaylardan önce mi yoksa sonra mı geçeceği ise belirsizliğini koruyor.

Bakalım ortada hiçbir resmi duyuru olmamasına rağmen bu kadar heyecan yaratmayı başarmış olan oyun çıkış yaptığı taktirde ne gibi tepkiler ile karşılanacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir