Anasayfa > Oyun Haberleri > Harry Potter Leak’leri Gerçek Mi?

Harry Potter Leak’leri Gerçek Mi?

Warner Bros’un yapımclığını üstlendiği Harry Potter RPG’siyle ilgili ciddi bilgiler sızdırıldı. Bu sızıntılar ne kadar gerçek? Detayları haberimizde.

Şimdilik Harry Potter RPG olarak bahsedilen ve, büyücülük okulunun hayranları tarafından heyecanla beklenen yeni Harry Potter oyunuyla ilgili heyecan verici gelişmeler var. Oyunla ilgili büyük bir sızıntı gerçekleşti. Bu sızıntılara göre, yeni Harry Potter oyunuyla ilgili iddialar şu şekilde:

  • Oyunun adı Hogwarts: A Dark Legacy olacak.
  • Oyuna 1. sınıf bir Hogwarts öğrencisi olarak başlayacağız. Mezun olduğumuzda ise oyun bitecek.
  • Karakter özelleştirme oldukça geniş kapsamlı olacak. O kadar ki, karakterinizin hikayesinde büyücü ya da Muggle doğumlu olup olmadığını bile seçebileceksiniz.
  • Oyun, kitapların bittiği zaman diliminden sonra geçecek.
  • Oyunda Hogwarts, Hogsmead ve Büyü Bakanlığı olmak üzere bir çok bölge bulunacak. Bölgelerde bir çok NPC olacak.
  • Oyunda büyüler, bir yetenek ağacına göre belirlenecek. Bu ağacı iyi veya kötü büyüler için kullanma şansımız var.
  • Oyunda Nemesis sistemi olacak.
  • Oyunda romantik ilişkiler geliştirmek mümkün olacak.

Harry Potter Filmlerinin En Etkileyici Anları

Bu sızıntılara bakılırsa, Warner Bros‘un üzerinde çalıştığı oyunun büyük bir sansasyon getireceği ve şu ana kadar yayınlanmış oyunları gölgede bırakacağı kesin gibi. Ancak sızıntıların doğru olmama ihtimali de var. Sızıntıların kaynağı olan Reddit postunu yazan ve Warner Bros çalışanı olduğunu iddia eden kişinin, kimliğini doğrulamanın herhangi bir yolu yok.

Bunun yanında oyunla ilgili başka sızıntılar da bulunuyor. 2018’den beri hakkında değişik leakler bulunan oyunun daha karanlık bir temaya sahip olacağı biliniyordu. Bu anlamda sızıntıyı gerçekleştiren kişinin postu aslında diğer tüm sızıntıların derlemesi gibi görünüyor.

Sızıntıda bahsedilen özellikler, günümüzdeki oyun teknolojisi ile oldukça mümkün. Ancak, listenin bir PR çalışmasından ziyade bir Harry Potter hayranının istek listesi gibi görünmesi de, sızıntıyı yapan kişinin elini güçlendirmiyor.

Harry Potter oyununun bu sene E3 etkinlikleri kapsamında detaylandırılması bekleniyor.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir