Anasayfa > Oyun Haberleri > Haunt Chaser Hikâye Fragmanıyla Karşımıza Çıktı

Haunt Chaser Hikâye Fragmanıyla Karşımıza Çıktı

CO-OP ve 4v1 PVP oynanışa sahip bir korku oyunu olan Haunt Chaser, YouTube kanalları üzerinden yayımlanan bir hikâye fragmanıyla karşımıza çıktı.

Clock Wizard tarafından geliştirilen oyunun, henüz çıkış tarihi belli değil. Bağımsız yapım ülkemizde geliştiriliyor olmasıyla birlikte, küresel bir kitleyi hedefliyor. Daha önce, küçük ayrıntılarından haberdar olduğumuz bir şekilde Steam mağaza profilini oluşturulan oyundan ilk büyük haber geldi.

PVP Nedir? PvE ve PvM Farkları Nelerdir?

Bir buçuk dakikalık hikâye fragmanı oldukça etkileyici görünüyor. Karanlık atmosferin içerisinde çözümlenememiş bir gizem bizi bekliyor. İlk sezonda karşımıza bir yetimhane çıkacak ve geliştiriciler ücretsiz olarak daha sonra oyunculara yeni sezonları da sunacaklar. Oyunun çıkış tarihinin henüz açıklanmadığını ve fragmanda da bu detayın bulunmadığını hatırlatalım. Oyun CO-OP ve 4v1 PVP olmak üzere iki ayrı oyun modunu içerisinde barındırıyor. Dört kişilik bir oynanışa sahip Haunt Chaser’ın fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Ayrıca bildiğiniz gibi Steam’de bağımsız geliştiricilerin çıkış başarısı şansı oyunun istek listesine eklenmesiyle doğrudan orantılı. Dolayısıyla yapıma destek olmak isterseniz mağaza sayfasından listenize ekleyebilir ve bu sayede gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir